Jump to content
längdskidor, rullskidor, skidvalla & skidkläder från skistart

After Ski!


marira

Recommended Posts

Få saker slår ju vasaloppsfrukosten som mamma lagade och man tryckte i sig till avslutningen av Vasaloppet när jag som barn hade åkt jaktstarten i Nordiska Ungdomsspelen, min hemmatävling som alltid gick helgen vecka 9. Annars tycker jag om att trycka köttfärssås och spagetti, och är det helg kan det slinka ner en kall pilsner till ;)
Link to comment
Share on other sites

Låter fantastiskt! Köttfärssås och spagetti är min favoriträtt, efter Lasagne ;) En och annan pilsner tycker jag det alltid bör finnas plats för också :) Jag föredrar lager

Genialt, jag är barnsligt förtjust i lasagne. Typ som Gustav ;)

Link to comment
Share on other sites

Efter ett långpass så tycker jag att avslagen Coca-Cola eller Kall O´boy är gått innan duschen. Efter dusch mat i någon form, det mesta slinker ner. Är man på läger och kör dubbla pass brukar det bli en bastu efter sista passet på dagen, en kall öl i bastun är då som balsam för själen :)

Link to comment
Share on other sites

På Vasaloppet brukar jag ha en sedel i midjeväskan. Direkt efter målgång går jag ut till höger och köper en stekt bratwurst med stark senap + en lättöl i korvkiosken bredvid målet. Sitter grymt fint efter all söt sportdryck och sött man tuggat i sig under dagen i spåret. 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...