Jump to content
längdskidor, rullskidor, skidvalla & skidkläder från skistart

Vallanojatråd Årefjäll


Klas

Recommended Posts

Är det ngn som är där uppe och kan ge lite info om spårstatus osv? Hemsidan är ju inte direkt fullproppad. Vädret på TV och Yr är inte helt överens. Klister verkar det väl bli, men frågan är väl om det fryser på och blir isgata eller varmare klisterspår. Någon som har kloka tankar (eller andra tankar:))
Link to comment
Share on other sites

Kan ge en kort rapport ifrån Åre: förra helgen kom en hel del snö som nu töar för fullt. I spåren uppe i ullådalen (ligger på lite höjd) så fungerar varm burk precis. Annars är det klister som gäller. Det är fortfarande gott om snö på fjällen men det töar hårt nere i byn. I dagsläget finns i princip ingen snö på åresjön och den är mer och mer vattensjuk för varje dag. Hoppas att det hjälper något!
Link to comment
Share on other sites

Alla tips angående vallning emottages med största tacksamhet!

 

Enligt SMHI:s prognoser för Vålådalen, Ottsjö och Åre så ser det just nu ut som att det kommer att gå över till plusgrader ett par tre timmar efter start (som väl är vid 9). Tankar kring det?

Link to comment
Share on other sites

På Intersport sa de att de hade kört på bas, universal och rött klister. Låter mjukt tycker jag. Körde Björnens 15 idag på KR 35 och Rode universal, funkade kanon, men då var kl 12. Det blir tyvärr inget för mig, alldels för förkyld för att rejsa 63 km
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...