Jump to content
längdskidor, rullskidor, skidvalla & skidkläder från skistart

Hur skyddar ni golvet när ni vallar?


Pepeystad

Recommended Posts

Tänkte höra hur ni gör för att skydda golvet när ni vallar. I vår gamla bostadsrättslägenhet stod jag i garaget och vallade dock hamnade mycket rester på golvet som knappt gick att ta bort. Nu har vi köpt hus o jag tänkte stå i garaget igen men min sambo är på mig med att inte få rester på golvet här i nya garaget så tar gärna tacksamt emot tips på hur ni andra gör:)
Link to comment
Share on other sites

Tidningar under för att fånga upp droppar och på den tiden då jag fortfarande använde glidvalla bar jag ut stället på balkongen för plastsickling och borstning, och borstade av lösa rester innan jag bar in stället igen. Hade jag ändå fått något på golvet (plastgolv) så tog jag lite vallaväck på papper och torkade rent. inte världens skönaste att gå ut på balkongen när det var 15-20 minus, men var skönt att slippa en massa bås inne i alla fall. :)

Link to comment
Share on other sites

Det jag tyckte var problemet med glidvallning inomhus var allt som yr i luften när vallan skall bort, speciellt vid rotoborstning. Då är ingen Presenning eller liknande stor nog för att fånga upp allt, fast så småningom är ju allt borta igen efter dammsugning m m.  :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...