Jump to content
längdskidor, rullskidor, skidvalla & skidkläder från skistart

Bra Pjäxor för rottefella


Pepeystad

Recommended Posts

Väldigt svårt då det är så individuellt med fötter. Hetast just nu är nog Alpina, lite med ross som uppstickare. Tycker dock alltid när det gäller skor måste man prova i butik. Jag har både salomon, madshus och fischer. Salomon är skönast, madshus varmast och fischer känns mest race :) Så är min park iallafall.
Link to comment
Share on other sites

För mig så funkar Alpina ECL väldigt bra vid diagonal men man blir väldigt lätt kall om fötterna i den. Ska du mest staka så kanske en annan pjäxa är att föredra då den inte är superstabil och som sagt väldigt kall.

Link to comment
Share on other sites

Provade ett par trevliga pjäxor på Alewalds i höstas som heter Alfa. Den stora fördelen är att dom har Gore-Tex. Dom var konstig i storlek, tror jag fick gå ner ett nummer och dom var fortfarande lite stora men dom satt jäkligt fint på foten. Kostade runt 3500 har jag för mig. Är definitivt med i min kalkyl när jag skall uppgradera!

 

Edit: har traditionellt åkt Salomon och gillat dom, men har för tillfället Fischer RC7.

Link to comment
Share on other sites

Har tidigare kört på ett par Fischer men bytte precis till Alpina CCL Marathon 2.0 inköpta på skistart för 2500:- (tror dom har samma erbjudande än). Provade Både Fischer RC5 och RC7 men dom satt inte skönt alls på mina fötter. Alpina pjäxorna kändes inte att dom satt på foten.

 

Men som sagt åk till en butik och prova så du vet vad som passar dina fötter. 

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...