Jump to content
längdskidor, rullskidor, skidvalla & skidkläder från skistart

Vi som missade VL på grund av sjukdom


Joo

Recommended Posts

Jag missade Vasaloppet i år pga influensa, 40 graders feber hela helgen före och hosta och snorande under veckan. Grymt trist efter att som vanligt ha VL som huvudmål sedan ett år tillbaka.

 

Några flera här på forum som missade loppet?

Link to comment
Share on other sites

Jag stod över på gund och ländryggsbesvär. Ryggskott skulle man kunna säga men inte fullt så illa som det brukar vara om man får ett sånt akut. Var dock grymt stel i ländryggen och kunde knappt ta på mig strumporna i fredags. Efter en massa ryggövrningar i helgen och ett promenadpass på skidor så är det dock mycket bättre idag :)

Inte så himla kul att missa men, men. Nu fick man ju se loppet på tv och jag kan lugnt konstatera att det är bra myket roligare att åka!

Link to comment
Share on other sites

Jag trodde min kraftiga förkylning som debuterade söndagen två veckor innan vasaloppet skulle ge med sista dagarna, men icke. Var ute och provade, diskuterade dagligen min hälsa med svärfar doktorn osv. Sent på fredagkvällen togs det svåra beslutet att avstå. Egentligen självklart eftersom jag inte var 100. Kände mig dessutom sämre på lördagen och söndagen. Det var ju (som tur var...) inte ett av de bästa vasaloppen man missade förstod man av TV-sändningen och bekanta. Någon som vet hur det var för åkarna i 3:e-ledet, glid, spårkvalité mm?

 

/Lasse

Link to comment
Share on other sites

Hjärtsäcksinflammation satte stopp för årets satsning, troligen en följd av att jag börjat träna för tidigt efter förkylning. Ett trist, men lätt beslut att fatta.

Får vila nån vecka till, sen är det väl dags att börja satsningen på nästa års Vasalopp!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...