Jump to content
längdskidor, rullskidor, skidvalla & skidkläder från skistart

Anmälan Vasaloppet 2018


Tallen

Recommended Posts

  • Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Jag hoppas verkligen det då jag i och med detta år har kört mitt tredje raka Vasalopp och vill köra nästa år också. Vore skönt att få ett ångest-moment mindre mot nästa vasalopp. :)

Annars är det bra träning inför seedningsångesten, vallaångesten, trugstorleksångesten, ta sig till startplats-ångesten, lägga ut skidorna-ångesten osv
Link to comment
Share on other sites

Ordinarie pris blir ju högre och högre, men februaripriset verkar det inte gå inflation i. Så motivationen att punga ut ordinarie pris blir för min del mindre och mindre. varför betala 1600 idag för något som kostar under 1000 ett tag innan start?

Link to comment
Share on other sites

Från Vasaloppets hemsida:

 

Gruppen lojala Vasaloppsdeltagare

Deltagare som genomfört minst tre av våra 90 km skidlopp de senaste sex åren (2012–2017) kommer att ha förtur och garanterad plats i Vasaloppet 2018. Det är Vasaloppet, Öppet Spår söndag, Öppet Spår måndag samt Nattvasan som räknas – ett lopp per år får räknas. De som uppfyller lojalitetskraven kan göra sin anmälan från tisdagen den 14 mars till och med torsdagen den 16 mars. Anmälan och betalning sker genom att logga in via Mina sidor. Anmälan sker utan kod, systemet känner av vilka som är behöriga.

 

http://www.vasaloppet.se/lopp/skidlopp/vasaloppet/anmalan/

Link to comment
Share on other sites

Hur svårt är det att förstå att alla som vill åka är garanterade en startplats? Det säljs ju till höger och vänster.

Förstår det också men moroten blir ju lite större när man betalat avgiften ett år i förväg. Och det är ju ändå ingen ränta på banken :).

Link to comment
Share on other sites

Nån som vet hur anmälan till nattvasan går till? Räcker det att en person loggar in och anmäler båda? Kan man anmäla sig som solo?

 

Tack för svar :)

 

http://www.vasaloppet.se/lopp/skidlopp/nattvasan/anmalan/

Anmälan till Nattvasan i två steg 1. Föranmälan av startplats – den som anmäler laget blir lagledare

När anmälan öppnar kl. 09.00 den 19 mars väljer du det lopp du vill anmäla dig till – Nattvasan. Fyll i anmälningsformuläret med följande uppgifter på lagledaren: förnamn, efternamn, personnummer (ååååmmdd-xxxx) och e-postadress. Ange även lagets namn. För att föranmäla ett lag (två personer) till Nattvasan behöver endast lagledaren registrera laget.

Det är inte möjligt att ange lagmedlemmar vid  föranmälan. En person kan vara lagledare för fler än ett lag. En bekräftelse skickas direkt till lagledarens e-postadress efter genomförd föranmälan.

När loppet är fullt stängs anmälan. Därefter finns möjligheten att skriva upp sig på en reservlista. Då krävs samma personuppgifter som vid föranmälan. En bekräftelse skickas direkt till din e-postadress efter registrering på reservlistan. Svar om du fått en plats eller inte skickas ut under vecka 13 (27 mars–2 april).

2. Fullfölj anmälan

När loppet är fulltecknat får alla som fått en startplats en anmälningskod via e-post. Koderna skickas ut tidigast måndagen den 20 mars 2017. Varje kod är giltig i ett begränsat antal dagar. Du loggar in på Mina sidor på vasaloppet.se och fullföljer din anmälan med kod och betalning.

Det finns en risk att mejlet fastnar i skräppostfilter. Kontrollera din mapp för skräppost, särskilt om du använder Google Gmail eller Microsoft Hotmail.

Vi tar endast emot individuella anmälningar. Betalning görs med kort eller via internetbank. Vi fakturerar inte.

Link to comment
Share on other sites

Då har man anmält sig igen då... 

men priset de tar ut nu så förväntar jag mig glänsande guldspår och medvind hela vägen till Mora även om det blir 5 plusgrader.

Kul ändå att man har nåt att träna för och resan under säsongen är nog roligare än själva loppet=)

Link to comment
Share on other sites

Spontant känns det som att skillnaden i pris mellan att anmäla sig nu och att köpa i februari blivit för stor för att utnyttja min förtur. När det kostade 1000 att anmäla sig, 2000 under hösten och 800 veckan före start kändes det som ok att anmäla sig. Men nu känns det mer som 1700 i anmälan och max 1000 i februari blir det en väldigt dålig affär (och vasalöparen i brevlådan handlar ju mest om cykling nuförtiden ...)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...