Jump to content
längdskidor, rullskidor, skidvalla & skidkläder från skistart

Skidspår året runt utomhus


F3 SNOW

Recommended Posts

Vem vill vara först i världen med att ha ett öppet skidspår redan i början av september utomhus?

 

Nästa år lanserar vi ny teknologi som producerar snö oavsett temperatur eller väderleksförhållanden till en investerings samt produktionskostnad som snökanoner över tid.

Vi är nu intresserade av en eller flera kommuner/klubbar som är intresserade och som idag har ett elljusspår som kan vara lämpligt att använda. Vatten och el behövs samt en bra logistik runt spåret för att få ut snön.

 

Snön smälter och då lägger man helt enkelt på mer, lösa spår, javisst men vi har en mobil lösning för att frysa snön 6-8 timmar också.

 

Hör gärna av er på jonas@f3snow.com

 

Mvh

Jonas Henriksson

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Vi har utvecklat ny teknologi som producerar snö oavsett rådande utomhustemperatur eller väder. Fördelen för skidanläggningen är att man tar kontroll över sin säsong och därmed över både sina intäkter och kostnader. Vi har en fungerande prototyp som nu vidareutvecklas för att stå utomhus i vår första kunds nedfart. Jämfört med existerande konkurrenter globalt förbrukar vi endast 1/3 energi samt att den endast är 1/5 i volym samt vikt. Den är så effektiv så att den vid -3 ℃ förbrukar mindre än en traditionell snökanon, men självklart är den att se som ett komplement till snökanoner i Norra Sverige. I mellan Sverige och söderut kommer komplementet dock att bli det omvända, i Stockholmstrakten är vi ju glada om någon öppnar ett spår i början av Januari, med vår teknik kan du öppna när du vill. Inom kort kommer vår hemsida att synas och ni kan läsa om detta i någon tidning. Vår kund kommer att ha ett tiotal enheter i en nedfart för att bli först i Världen att ha en nedfart öppen året runt, utomhus.

Så håll humöret uppe, lösningen är närmare än någonsin.

 

Med Vänlig Hälsning

Jonas Henriksson

F3 SNOW AB

Link to comment
Share on other sites

Slog ihop med en tråd som startades ifjol. Det är väl inte tillåtet med reklam egentligen men inga inköpsbeslut lär väl tas på grund av vad som skrivs i denna tråd och det är väl intressant information från snökanonsbranschen.

 

Vad är det för grejer de brukar i Sjusjöen? De var väl på G att nästan börja med spår under sommaren men det blev kanske för dyrt?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...