Jump to content
längdskidor, rullskidor, skidvalla & skidkläder från skistart

Rullholkar elpex irs extreme


oxberg

Recommended Posts

Tack men det jag menade var att jag skulle vilja beställa originalholkar, dvs de som sitter på irs när man köper dem från början. Fin gul färg och i mitt tycke superb form på godset i spetsen (smal bredd men brett djup om det går att förstå vad jag menar). Går det att hitta såna?

Link to comment
Share on other sites

Väldigt konstigt att man säljer en påkostad rullskidstav men inte erbjuder reservdelar. Har de köpt in någon annan tillverkares holkar som inte vill att de ska sälja holkarna löst kanske?

 

Teslan brukar jag låta drängen handtvätta varje lördag eftermiddag. Tyvärr har han rätt valkiga händer, som sliter lite på finishen tycker jag mig ha märkt. Sånt hanteras bäst via avdrag på ackordet.

Link to comment
Share on other sites

När jag tittar på bilder så ser det ut som att det är annan spets men jag inser att skåningen vet bäst i detta fall. Tack!

Det är inte för nobelmiddagen utan för min medverkan i paradise hotel vintage edition som jag behöver holkar som signalerar en robust sexuell läggning.

Link to comment
Share on other sites

Om man jämför originalholkarna på Elpex med Rex, så är de väldigt lika. Det är dock precis som du skriver att metallspetsen är lite smalare på originalholkarna. För egen del tycker jag inte att det är någon fördel, ju mer gods desto bättre från slitsynpunkt. Och när det gäller färgen så är ju Rex ännu gulare.

 

Härom veckan knäckte jag en Elpex originalholk. Plasten gick rakt av ungefär där stavröret slutar. Det har hänt mig en gång förut med Swix TBS, men aldrig med Rex. Så nu har jag bytt till Rex, jag tycker att de känns mer gedigna.

Link to comment
Share on other sites

Det var precis vad som hände mig, dvs att plasten knäcktes i nivå med stavröret. Kanske är någon svaghet i konstruktionen där, eller så har man otur och trycker ned holken i nån spricka för det har hänt med Swix holk (ej TBS) för mig också.

 

Jag ska prova Rex istället!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...