Jump to content
längdskidor, rullskidor, skidvalla & skidkläder från skistart

Huskvarna Ski Marathon


c^2

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Lite sent svar, men bättre sent än aldrig. Vi var väl totalt ca 20-25 som ställde oss på startlinjen. Många skapliga skidåkare som var anmälda men som inte dök upp på tävlingsdagen. Riktigt grisiga förhållanden, 4 plusgrader och regn. Spår höll bättre än förväntat. Stavfästet var om möjligt sämre än förväntat. 20 varv var nästa meditativt, jag slutade räkna efter 3 var och frågade speakern hur mycket jag hade kvar när jag hade åkt 1.45. Jävligt fint med en mugg sportdryck varannan kilometer. 

Link to comment
Share on other sites

IKHP ger inte upp trots lite klent intresse för deras arrangemang. På lördag kör de Huskvarnaloppet i fristil på konstsnöspåret.

Det skall ju frysa till i morgon och fredag och komma ett par cm snö för att åter bli varmt på lördag. Jag tvekar att ställa upp, då konstsnön kan bli hård efter frysning och svår att få grepp i kurvor. Vill minnas att banan gör en vänsterkrok upp mot vägen för att sen svänga tillbaka ner mot stadion och det är den kurvan jag är lite orolig för, benstyrka, balans och oräddhet blir sämre som 70+. Utsträckt anmälningstid tom i morgon, så jag får väl fundera ett tag till.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...