Jump to content
längdskidor, rullskidor, skidvalla & skidkläder från skistart

Det optimala salladsupplägget


Micke31

Recommended Posts

Som rubriken antyder förstår ni säkert åt vilket håll jag vill komma. Mina grundvaror på tallriken när det gäller sallad är morot, tomat, gurka, röd paprika, röd lök, broccoli och avokado. Vad ska jag komplettera med för att täcka in så många bokstäver som möjligt?! Rotfrukter är ju som bekant bra - men vilka funkar bäst, förutom just nämnda broccoli.
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Förlåt men det här med "god" olivolja... Ett uttryck jag aldrig förstått meningen med, som kocken Simon Laiti använder sig alldeles för mycket av. Adjektivmissbruk är vad det är.

 

"Nä jag tror nog jag ska ta en äcklig olivolja idag!" är det ju knappast nån som tänker.

 

Om det syftar till att det finns så många olika oljor att man inte vet vilka som är goda kan man väl ge ett konkret exempel på en god olivolja istället.

 

Ser alldeles för många recept med "god olivolja". Eller "skala vitlöken med en liten, vass kniv". LÅT MIG SKALA LÖKEN SOM JAG VILL, GE HIT YXAN. Peace.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...