Jump to content
längdskidor, rullskidor, skidvalla & skidkläder från skistart

joakim.j

Members
  • Posts

    521
  • Joined

  • Last visited

joakim.j's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • First Post

Recent Badges

  1. Det här var väntat! Det borde bli problem när man med medicin öppnar upp luftrören och då drar in mer luft än vad som normalt är möjligt. Särskilt om man har problem med luftrören. Det finns väl en anledning till att Norge vill sänka köldgränsen.
  2. När jag läst hela artikeln så tror jag inte dom har undersökt huruvida hon har haft det länge eller kort tid i kroppen. Det står inget om det och någon sådan undersökning har dom heller aldrig pratat om. Går det att undersöka vilket så borde dom naturligtvis gjort det och förklarat hur det låg till med den saken. Har dom avsiktligt avstått från en sådan undersökning så är väl konspirationsteorierna inte så långsökta.
  3. Ja precis! Dom kan träna mer och blir bättre med hjälp av medicin.
  4. En del ovanligt blåögda tankar i denna tråd. Varför skulle friska åkare få astmamedicin om det inte gjorde dom bättre!!!! Samma som med sportdryck eller koffein, frågan är bara om det klassas som doping eller inte att ge friska åkare överdoser med medicin.
  5. Nä det är klart att ha Anabola i kroppen aldrig är någon fördel!!! Eller...Frågan är ju om man tror på att dom är så dumma att hon tog en salva som det står DOPING på! Eller om det är ett påhitt för att dölja något. Finns många roliga hoäistorier om dumma norrmän men detta skulle slå dom alla i dumhet om det stämmer som hon säger.
  6. Enligt Henrik Fexeus så hämtar dom allra flesta sina lögner genom att snegla uppåt och till vänster. Sanning talas till den som frågar. Detta ihop med all fakta som att Johaug erkänt bruk av astmamedicin utan att ha astma samt att läkaren tidigare varit ansvarig för fotbollslaget med Norges enda fall av dopning mad anabola. Säker på saker kan man inte vara men om hon varit Ryska och lika överlägsen?
  7. Det här var väldigt intressant! Behandlar dom på det viset? Och Norska åkarna måste gå med på vad läkarna säger enligt avtalet efter vad jag läst. Vad blandar dom då i den inhaleringen som inte åkarna får reda på? Detta låter som gamla DDR, jag tror faktiskt dom Norska åkarna kan vara utnyttjade av högre beslutade ,men dopade kan dom säkert ändå vara för som dom åkte förra året var Inte mänskligt, alla får svackor under ett lopp.
  8. Tack! Rehaben går enligt doktorns planering men hoppas ju på snabbare återkomst än 6 månader iaf. Tror helt säkert att dom rosa blir godkända, det vore märkligt om dom inte godkänner så bra hjul.
  9. Mina godkända tvåor krossade dom rosa fick jag höra igår. Så spring inte benen av er inför Alliansloppet, dom går rakare och stadigare men är dom snabbare? Den saken är det enda som betyder något på tävling
  10. ingen dämpning alls det är därför dom går bra i hög fart men inte i låg. Hårda hjul och ingen dämpning gör att dom vid högre fart surfar på ojämnheterna men vid låg bromsas av dom. Dom känns som Eagelskidor att åka på mycket skakigare än Swenor.
  11. åker oftast med combipjäxor vilket funkar bra men riktiga skatepjäxor är alltid bättre på rullskidor.
  12. Klart jag har dom oxå ( 3 par faktiskt ) hade ett par och köpte två till bara för att jag tyckte det var ett kanonkäk, köper lite mycket ibland när fynden dyker upp. Kanonskidor till det priset! Rullar ganska lätt, inte som PU men nästan, jättebehaglig fart tycker jag men hjulen slits ganska fort och plastskärmarna kan vibrera av. Klart prisvärda! Och detta tycker jag även efter att en sten fastnat mellan hjul och stomme vilket orsakade en vurpa och brutit ben för 2 veckor sedan.
  13. Skidorna är helt ok att åka på lite tunga men rullar mycket bra i hög fart, jag har åkt 2 mil på samma tid med dom som med mina Elpex Evolution ca 24 km/h. Däremot är backspärren på alla jag köpt trasiga efter ca 10 mil och då köpte jag 2 par.
×
×
  • Create New...