Jump to content
längdskidor, rullskidor, skidvalla & skidkläder från skistart

Mankke

Members
  • Posts

    330
  • Joined

  • Last visited

About Mankke

  • Birthday 02/15/1983

Mankke's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Conversation Starter
  • First Post

Recent Badges

  1. Mera som att hon kan ha använt ordentliga doser steroider tidigare under säsongen (varav endast några nanogram kvar i kroppen vid dopingtestet), och hela läppsalvagrejen är påhittad. Själv vill jag tro på hennes historia men den innehåller för många grova fel gjorda av proffs som Johaug och läkaren.
  2. Tyvärr stämmer det också att ifall Johaug tagit betydligt större doser av något annat medel, men vid en tidigare tidpunkt, så stämmer också de uppvisade värdena. Dvs om man väljer att inte tro på salvan och tidpunkten.
  3. Enligt finska ADT:s expert Olli Heinonen är nivån helt i linje med läppsalvan.
  4. Swenor Fibreglass är helt okej men Vauhti PSS730 Wide (bredare hjul) är betydligt skönare på grus. Jag har båda modellerna men sedan jag skaffade PSS730 har jag ytterst sällan kört med Fibreglass på grus. Stabilare och mjukare då underlaget är ojämnt. http://www.vauhti.fi/en/products/:action/viewitem/main_category/64/search_category/64/productid/255
  5. Kanske hon inte skulle vara ledande utan att de dessa risker, det står mycket på spel ;) Jag är inte heller helt övertygad om att åkare inte ibland kan få inside tips gällande testningsschemat.
  6. Jag har aldrig varit med om att Blå Extra skulle frysa i, funkar bra ännu i -25! Dock tycker jag det glider det lite bättre med t.ex. V®30 eller Rode Super Extra.
  7. Det lär vara ännu sämre så har inte vågat pröva. Åkte tre gånger i Paippi i Pemar förra veckan och där är snökvalitet och glid klart godkända. Dom skulle dock kunna låta någon arbetslös konstnär måla väggarna i vackra naturlandskap, jag börjar få nog av gråa betongväggar.
  8. Absolut! Jag kör på dryga 21min och står i led 4 med snudd på led 3. Ditt SkiErg-resultat är åtminstone inte något hinder för led 3!
  9. Det är en bra fråga :) Jag kände mig lat, det regnade, lite bakfull, rullskidorna i bilen två (!) kvarter bort etc. Så det var lättare att dra på sig shortsen och gå en trappa ner. Dock första gången jag ersatt långpass på rullskidor med SkiErg. Det har ju dock vissa fördelar då det blir jämn stakning och inga pauser, så som variation är det säkert helt okej! Den här veckan blir det nog rullskidor igen!
  10. 5000m på 21:15 och är helt färdig efter det. Förra året var rekordet 22:42 så det går framåt åtminstone! 78kg/186cm, led 4. Jämfört med andra led 4-åkare här är jag ganska kass på SkiErg. Körde mitt första pannbenspass på SkIErg i helgen, dryga 2h. Första timmen var seg men sen gick det bättre.
  11. Precis vad jag körde igår vid +1 och våt konstsnö. Fäste inte alls men frös i... Lade på ett lager Swix Violet Special och fick kanonfäste!
  12. Om någon har tabellerna för utländska lopp så skulle det också uppskattas! Jag har endast tabellen för 2011.
  13. Jag startade i led 7 och åkte om över 1000 åkare, vilket enligt min logik borde resultera i led 6!? Men nä, kvar i led 7 med stor marginal dessutom. Det blir väl Marcialonga, Tartu och BotniaVasan som seedningslopp nästa säsong. Led 5 som målsättning!
×
×
  • Create New...