Jump to content
längdskidor, rullskidor, skidvalla & skidkläder från skistart

Tretjak

Members
  • Posts

    183
  • Joined

  • Last visited

About Tretjak

  • Birthday 04/04/1972

Tretjak's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Conversation Starter
  • First Post

Recent Badges

  1. Hej Säljer av mina skidor; Madshus Hypersonic allroundskida längd 205cm Rottefella Xcelarator bindning. Plockade för åkvikt på 85kg Madshus Nanosonic Zeroskida längd 205 cm (problemföresskida för nederbörd runt nollan) Rottefella Xcelarator bindning. Plockade för åkvikt på 85kg Peltonen Infra Cosmic klisterskida längd 202cm Rottefella Xcelarator bindning. Plockade för åkvikt på 85kg. 4000kr för alla 3 åren eller 1500kr styck. Skidorna finns i GBG området. Åker en delni jobbet, under första halvan av vecka 51 kommer jag var i Lindesberg, Eskilstuna samt Linköping. Mvh Fredrik 0739-025433
  2. Hej Vi letar fritidsboende och Vårgårda trakterna ligger bra till av diverse anledningar. Men jag har noll och ingen kunskap om hur det står till med skidspårstatusen där under vintrarna, någon som har bättre koll? Själv brukar vi ta oss från Partille till Borås, Ulricehamn eller Tranemo för att få möjlighet att komma på bra snöförhållanden.
  3. Vilken jäkla noja inför ÖSS..... Men nu är klisterskidorna i vart fall förberedda med Invärmt skarklister i botten - lila som mellanlager - toppat med Rossa & Start Wide Kommer sannolikt toppa det hela med ett eller två lager med burkvalla som kommer nötas bort. Zeroskidorna lär jag väl inte behöva och allround skidorna följer med upp.
  4. Prova att bara rugga fästzonen och låt bli vallan i det föret och se vad som händer. Du kan behöva ha lite siliconspray/stift över ruggen för att undvika ifrysning.
  5. Har också ett par ECL som hade samma symptom. Jag la dit en liten bit dubbelhäftande mattejp och har inte haft problem sedan dess.
  6. Får passa på att tacka för tipset om Orsa, vi hade en riktigt trevlig och träningsmässigt bra helg nu som var.
  7. Vi skall åka upp nu på torsdag, hur var det med snö på naturspåren ni som åkte i helgen?
  8. Då kan vi fäktas i spåren om vem som är herre på täppan Robert B)
  9. Skogsvakt, ditt svar övertygade de andra medresenärerna. Nu är Orsa bokat.
  10. Är det varierande karaktär på spåren i Orsa? I Sälen går det ju hitta lite allt möjligt ifrån Älvspåret i Kläppen till kuperat i Hundfjället mm
  11. Hej Vi är ett gäng som siktar på en träningshelg 10-13/1. Det lutar åt boende i Sälenfjällen (Sälfjällstangen med omnejd) eller Orsa. Ni som varit på bägge orter, vilken rekommenderar ni?
  12. Beställde igår hos Skistart och paketet skickat idag strax efter lunch. OK, som de ggr jag tidigare handlat av dem. Nu återstår att se om jag får det jag beställt bara.
×
×
  • Create New...