Jump to content
längdskidor, rullskidor, skidvalla & skidkläder från skistart

Lappen

Members
  • Posts

    738
  • Joined

  • Last visited

Lappen's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Conversation Starter
  • First Post

Recent Badges

  1. XXl godkände reklamationen, betalar tillbaka köpesumman. Köpt Salomon istället.
  2. Absolut något fel på dom. En knäckt rakt av, den andra sprucken på två ställen. En 14-åring som använt dom ett fåtal gånger. Backcountry har sent omsider svarat. Dom tar inget som helst ansvar för de produkter de distributerar. Hänvisar till återförsäljaren. Har reklamerat dom till Xxl där de köptes i Jan -21. Väntar på deras svar.
  3. Tack, skickade ett meddelande till Backcountry genom deras svarsformulär på hemsidan. Får väl se vad de säger. Återkommer.
  4. Sonen hade problem att få fast sina nya Rossignol skate skidor med turnamic bindning på sina Alpina RSK pjäxor, inköpta förra vintern. Då jag sedan börjar undersöka saken märker jag att sulorna är avbrutna mitt under foten på båda skorna. Vilket leder till två frågor: 1. Kan vissa kombinationer av pjäxor/bindningar vara riktigt kinkiga? 2. Vad ska jag göra med pjäxorna? Kan inte komma ihåg var dom är inköpta och hittar inget kvitto. Vem är generalagent för Alpina? Är dessa bra att göra med? Är det överhuvudtaget någon idé att försöka få nya på nån form av "Good Will"?
  5. Jodå, åks på natursnö i Kiruna enl FB "Skidspår Kiruna 2021/22"
  6. Har mött en bil i spåret på ett Vasalopp, Öppet Spår tror jag det var. En Saab med en äldre dam som kört fast på spåret i en nedförsbacke hann jag uppfatta. Lyckades byta spår och undvika bilen, vilket tjejen bredvid mig inte lyckades med lät det som.... Klappat en ren på baken då den grävde efter mat med rumpan uppe på spåret. Den bara lyfte på huvudet för att kolla vad det var ett ögonblick innan den fortsatte med sin måltid.
  7. Behövs inte många cm snö för att få till ett bra skatebädd på ett jämnt underlag som tex en golfbana.Dock är jag lika mycket emot förslaget som jag är emot dagens fixering vid enbart den klassiska stilen som råder över större delen av skidsverige.
  8. När kan vi som inte åkt de senaste åren anmäla sig för ÖSM? Vilken dag går nattvasan? En dubbel skate hade suttit fint.
  9. Var det verkligen bara vallningen som var så katastrofalt usel så börjar man ju undra om inte Petter fortfarande står på norska Skidförbundets lönelista....?
  10. Haijaa.fi har jag köpt (förbokat) både bra, och riktigt bra, skateskidor ifrån. Rossön sport har även leverar bra skateskidor. Men då får man ringa eller mejla.
  11. Om det nu är den "riktiga" CT1....?
  12. Lägg ner detta idiotprojekt! Vi har restriktioner på max 8 personer för närvarande, på nåder 20 Pers på begravningar i stora kyrkor. Och Vasaloppet tänker dra ihop tiotusentals människor till små orter i Dalarna, dit de ska transporteras, bo, äta, hämta ut nummerlappar och bussas till startplatser mm. Ren idioti! Lägg ner och flytta till ett annat år.
  13. Pölder har 60% på en hel del skidkläder. Faktiskt inte bara gammal skåpmat utan mycket av årets kollektion. Just slängt iväg en tredje order..... PS. Rullskidor på rea också.
  14. Fischer SCS klassiska och Salomon Carbon skate. Sedan har jag andra par Fischer och Salomon upptill15 år gamla som definitivt inte mjuknat ett dugg.
×
×
  • Create New...