Jump to content
längdskidor, rullskidor, skidvalla & skidkläder från skistart

KjellJ

Members
  • Posts

    161
  • Joined

  • Last visited

KjellJ's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Conversation Starter
  • First Post

Recent Badges

  1. KjellJ

    Skimateria

    Säljer helt ny uppsättning Skimateria redskap för stålsickling och rillning med allt som behövs för att få till bra skidor. R-cut sickel med handtag i skyddande fodral + extra handtag, stålborste, slipkloss till sickel + slippapper, 3-pack rillerverktyg med F-structure 0,1 mm, M-structure 0.3 mm, R-structure 0,9 mm, P-grind diamant polerkloss + polerpapper. Nypris för hela paketet ca 5300:-. Mitt pris: 3500:-.
  2. KjellJ

    Såld

    Var finns stavarna?
  3. Om man har för avsikt att under vasaloppet coacha/följa en led 2 åkare genom att via bil stanna vid vissa kontroller, är det långa köer för att komma fram och trångt på parkeringar? Bör man åka från starten tidigt? Antar att det är lite besvärligare än vid ÖS.
  4. Vålådalen öppnade förra helgen med 4 km superfina spår.
  5. Finns det någon som har seedningstabeller från fjolårets (2021) rullskidlopp?
  6. Kan tänka mig att varken Skistart eller Rullskidcenter har något emot bli av med något av sina kit, som dessutom är obegagnade.
  7. Hade du borstat även dom stålsicklade kanske dom glidit ännu bättre.
  8. Har under många kört Jenex, ca 1000 mil, även om jag mestadels kör "vanliga" traditionella. För ren stakning - speciellt vid sämre underlag - är Jenex otroligt bra, stadiga och riktningsstabila, blir lite som att åka på fina klassiska rälsspår vintertid. För den lite äldre åkaren som känner att balansen inte längre är på topp är dom ett mycket bra alternativ.
  9. Ragde har överlägset starkaste laget med många åkare som kan hjälpas åt. Hade 157, Ramudden m m samma förutsättningar skulle det se annorlunda ut. Som det är nu får ju Emil oftast kämpa ensam mot hel arme från Ragde, så även Novak. Det handlar helt enkelt bara om att ha tillräckligt med starka åkare i laget. Handlar till stor del även om pengar, miljardären Edgar Haugen som sponsrar Ragde är en av Norges rikaste personer.
  10. Förstår inte vitsen med testet, alla vet väl att en helt slät yta glider sämre än nästan allt annat.
  11. Ja, dom flesta använder Lenz.
  12. Jag åkte också tidigare med Alpina CCL, men sedan 3 år tillbaka nästan uteslutande med Alfa Exc Advance och trots att jag gick ner en storlek är dom både rymligare och varmare. Bästa pjäxorna jag haft.
×
×
  • Create New...