Jump to content
längdskidor, rullskidor, skidvalla & skidkläder från skistart

Sso

Members
  • Posts

    231
  • Joined

  • Last visited

Sso's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Conversation Starter
  • First Post

Recent Badges

  1. Fantastiska vyer från sista helgen för säsongen, kul att två lopp var tillräckligt tuffa för att fäste skulle behövas! Lite tråkigt att produktionen inte kunde visa helikopterbilder från sista utförsbacken, först en massa prat om att den var så tuff o så fick man inte se någonting av den..
  2. Hård o Blomman nämnde att Mathias Fredriksson kommit fram till att vänster spår var snabbare på slutdelen vid tester på morgonen, så ni verkar vara överens med hans test. :) Kan det vara så att de inte fräste om det spåret?
  3. ska åka en sträcka i stafetten imorrn (vet inte än vilken dock) och ser nu att swix rekommenderar burk på de två första sträckorna o klister sen, trodde det var isigt även på första sträckorna, men är det omfräsning som gör att de tror det funkar med burk?
  4. Svarar på egen fråga. Efter kontakt med Garmin fick jag veta att det inte fungerar med 255.
  5. Lyfter en äldre tråd. Har precis skaffat en Garmin Forerunner 255, vet någon om jag får skidkraft med den om jag skaffar ett HRM-Pro?
  6. "Du får vila sen!" -Gunde till Mogren under OS-stafetten Calgary -88
  7. Lager157 o Ramudden skulle behöva gå ihop på herrsidan, det laget skulle ju ha en möjlighet att matcha Ragde iaf
  8. Åkte ÖSS2015 på tejp i riktigt skitväder, folk stog o skrapa ifrysta skidor i hela startbacken, men jag hade inga problem alls. Lagom inkörd tejp funkar riktigt bra i varierande väder är min erfarenhet, aldrig det bästa du kan ha men aldirig heluselt
  9. Nu var det nog en hemsk upplevelse, men VM var det inte utan "vanliga" Svenska Skidspelen :)
  10. Backarna verkar ha en perfekt lutning för "riktig" diagonalåkning, är det för brant så blir det Kläbospring, är det för flackt stakas det. Sen har väl föret en rejäl inverkan, det har gått trögt..
  11. "Gubbarna" försökte inte ens saxa upp till bergspriset när damerna kom.. Skickat från min SM-G781B via Tapatalk
  12. Nu har jag också lyssnat på första halvan av Vasapodden, kul att höra hur det gick till det som tevebilderna missade.
  13. Också nyfiken på om någon hört nått i eftersnacket hur utbrytningen gick till, måste vara första gången det lyckas ner från Evertsberg.
  14. Ser bra ut Lars, var anmäler man sig? ;)
×
×
  • Create New...