Jump to content
längdskidor, rullskidor, skidvalla & skidkläder från skistart

dubbeltumme

Members
  • Posts

    132
  • Joined

  • Last visited

dubbeltumme's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Conversation Starter
  • First Post

Recent Badges

  1. Oneway rullskidpaket för 999:- på XXL. Inte världens roligaste skida men ändå den jag använder mest då jag gillar de tröga hjulen. https://www.xxl.se/oneway-rullskidspaket-oneway-classic-6-m-bindning-15/p/bp/1113327_b
  2. Köpte samma skida förra gången XXL hade erbjudande på den. Det var i maj och priset var detsamma. Har ett par Elpex Evolution med 2:or sedan tidigare. Blev förvarnad ang komforten (eller snarare bristen på) via forumet och jag kan bara hålla med. De vibrerar BETYDLIGT mer än mina Elpex och komforten är i en helt annan division. Hjulen på mina Oneway är specade som medium-slow och är härligt tröga. Gissar att de motsvarar 3:or från Swenor/Elpex men det får någon annan gärna bekräfta. Tycker ändå att de är värda 999:-. För att sammanfatta: Åker på mina Elpex för att ha roligt och på mina Oneway för att bli en starkare åkare. :-)
  3. Nyfiken på om du fick till någon tur runt Bornsjön med PU-tvåorna? Åker du medurs eller moturs? Vad blir omdömet? Själv tycker jag att backarna är lite för kluriga, åtminstone på mina gummitvåor.
  4. Blir spännande! Vad händer efter första milen - ger man upp då eller vänjer man sig? Som sagt - bäst att låna ut finrullisarna frugan... :)
  5. LA också en beställning med samma resonemang. Och kanske kan man få med frugan på en tur med mina Elpex Evo, vore trevligt!
  6. Priset är ju väldigt lockande, men jag har lite svårt att motivera ett köp. Hut trögrullande är de jämfört med ett par Elpex Evo med tvåor? Hittar inte heller någon info om skidorna på nätet - skumt?
  7. Om du vill ha svar från just elpexjohan är det nog bättre att ringa eller maila honom direkt, det här är ett forum där fler gärna kommer med åsikter! :-) Själv är jag väldigt nöjd med mina. Går spikrakt. Visst, det är en utmaning att diagonala med dem men i mitt fall beror det mer på bristande teknik.
  8. 15% hos Huselius Skidsport/ Rullskidspecialisten.se/ Trailrunspecialisten.se under hela påsken med rabattkod: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=993278150697383&id=140891915936015&refid=17&_ft_&__tn__=%2As
  9. Vålådalen: http://valadalen.se/nu-inviger-vi-rullskidbanan/
×
×
  • Create New...