Jump to content
längdskidor, rullskidor, skidvalla & skidkläder från skistart

1496

Members
  • Posts

    210
  • Joined

  • Last visited

About 1496

  • Birthday 03/03/1987

1496's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Conversation Starter
  • First Post

Recent Badges

  1. Säljes Madshus Nanosonic Carbon Classic Intelligrip, 205cm + Rottefella Xcelerator 2.0 Classic Jag som.använt dessa väger runt 72-75 kg. Inköpta 2017, i fint skick. Inte gått många mil. Pris: 3000 kr. Finns i Borlänge E-mail: Persson.jens@live.com
  2. Tramsigt? Javisst. Kommer det gå bättre för Calle tack vare videon? Tveksamt. Calle tyckte nog det var en rolig grej, bra så. Ingen big deal! På lokala nyheterna lät det som Calle hade gjort något förfärligt men det är väl dagens överkänsliga samhälle. Kunde inte bry mig mindre.
  3. Mentalt tror jag det kan vara lite jobbigt att starta i led 3 om man är led 8 åkare, säg att starten går bra. Men, procentuellt kommer det vara fler som åker om dig än om du stod i ditt rätta led. Då kan man känna sig stark när man passerar andra åkare, i det här fallet kan det nog vara jobbigt att bli omåkt hela tiden. Du gör så klart som du vill! Förstår att frestelsen är stor! :)
  4. Hej, Letar efter en startplats till HalvVasan led 0. PM:a mig eller mejla mig på persson.jens@live.com Mvh 1496
  5. Längesen jag körde ett 5000m test, gick in på 19:54. Väger 72-73kg.
  6. Djur är farliga. För några år sedan lyckades jag med konststycket att köra in i en ponny.. men det gick bra med både mig och ponnyn. Hundar verkar inte uppskatta stavisättningen. Ormar kan vara luriga när de ligger och solar i sig i asfalten.
  7. Premiär för mig på 5000m, 19,32 (motstånd 7). Väger 71-72kg. Jobbigt helt klart, men fanns lite mer att ge i slutet så kunde öka.
  8. Lugn och fin, är väl 2 månaders tills domen blir fastslagen.
  9. Är tvungen att hoppa morgondagen, hoppas ni får ett fint lopp. Kör hårt!
  10. Ser ut att bli ett fint lopp, tyvärr dras jag med en krånglande axel. Fortsätter det såhär lär det inte bli nåt lopp på lördag. :(
  11. Beställde också Premio HD, styv är den. Men tycker remmarna inte är något märkvärdigare än mina gamla skitstavar för 500 kr.
  12. Det var fan vad alla är starka och duktiga, själv är jag helt värdelös och mina tider skrämmer ingen. Väger väl bara 70 pannor så det spelar kanske in men ändå.
  13. Själv kör jag Lumonite Compass 1000, lyser bra och skönt att slippa batteripack. Är väl inte den lättaste i klassen men inget jag stört mig på än.
  14. Ska prova dessa i helgen, är framtagna för kallföre av Skistart. Vi får väl se hur de är..
×
×
  • Create New...