Jump to content
längdskidor, rullskidor, skidvalla & skidkläder från skistart

SlaB

Members
  • Posts

    284
  • Joined

  • Last visited

SlaB's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Conversation Starter
  • First Post

Recent Badges

  1. För er som söker skejtlopp såg jag detta idag. Borås Free Maraton, 35 km i Borås den 12:e mars... http://boras.skimaraton.se/?p=1940
  2. Man får gilla läget och va positiv på start, trots att snön må vräka ned. Tog mig från ca 2300 i Smågan till ca 1200 i mål förra året från led 3. Va väl iofs en bedrövlig start men det är väldigt inspirerande att plocka placeringar. Visst va det en chansning att spåra själv mycket. Men vägrade att ligga i ett tåg i 9 mil. Inte det man tränat för. Hur det blir i år återstår att se för det är ju få snömil i benen. Lycka till alla på söndag oavsett hur vädret må bli.
  3. Just nu en kopia vädermässigt på förra årets lopp. Bara det håller sig på minussidan så gör det mig inte så mycket. Men ibland undrar man om inte Vasan skulle gå på lördagen istället, har ju onekligen vart bättre väder då de senaste åren :)
  4. Senaste prognosen nu från Svt, Smhi och Yr. Visar på snöfall som eventuellt övergår i regn. Det är ju riktig misär men det är väl bara bita ihop o köra som de senaste åren :)
  5. Finns vattentäta sockar typ "sealskinz" som både är varma och håller torrt. Kört med de i vinter då det konstant varit blött i spåren. Väldigt nöjd med dessa. Dock inte prövat 9 mil med dom och hoppas jag slipper ha dem nästa söndag.
  6. Jag menade såklart 34km på Ski Tour som denna tråd handlar om, eftersom de vände tillbaka och åkte på samma slinga. Skrev det också tydligt med viss ironi eftersom han mäter annorlunda. Men han blev såklart helt bestört och menar att vi är så fruktansvärt elaka eftersom vi bemöter han med ett motargument. Tänker inte nämna detta mer då nivån är för låg. Slut !
  7. Jag är inte det minsta upprörd men du verkar som vanligt väldigt arg.
  8. Vad yrar du om !?? Du vet mycket väl vad jag tänker på. Hur mäter man spårlängd i Västsverige ????? Och om du fortfarande inte förstår så kan jag inte hjälpa dig.
  9. Visste innan jag skrev att det är meningslöst att ge sig in i en diskussion med dig. Erkänner aldrig ett fel och efter det kommer spydiga kommentarer.
  10. Jodå enligt ditt sätt att räkna så bör loppet vara betydligt kortare oavsett träning, tävling, slinga etc... :)
  11. https://www.trafikverket.se/trafikinformation/vag/?TrafficType=personalTraffic&map=4.848929352641487%2F425545.97%2F6837715.89%2F&Layers=TrafficSituation%2BRoadWork%2BRoadCondition%2BRoadWeather%2B
  12. Hur långt var loppet idag skogsvakt ? De vände ju och åkte på samma slinga tillbaka.....
  13. Stämmer att det var 2015 som det var extremt varmt. Mora hade +8.5, Sthlm 15.8 och Oskarshamn 18,7 grader söndagen den 8:e mars som maximitemperatur. Varmast sedan 1959 i Mora på Vasaloppsdagen. Kan inte påstå att det var bra spår den dagen. Sjöar blandat med barmark bitvis. Dock var det betydligt mer snö då än vad det är nu.Gördalen nordväst om Sälen hade ca 1,5 m den 6:e. 2014 kom det ganska mycket nysnö under natten. Minns hur folk stod o skrapa snö under skidorna i startbacken, då många hade klister.
  14. Ok ok då vet jag nog kanske. Jag körde med svarta kläder men turkost pannband. Så vi åkte väl förbi varandra några ggr då :)
  15. 89 varv ! Ja då ligger man i lä :) bra jobbat. Mycket möjligt jag startade vi 09 och körde 2 timmar.
×
×
  • Create New...