Jump to content
längdskidor, rullskidor, skidvalla & skidkläder från skistart

mqi

Members
  • Posts

    300
  • Joined

  • Last visited

About mqi

  • Birthday 02/04/1981

mqi's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Conversation Starter
  • First Post

Recent Badges

  1. Det här jäkligt intressant. Köpte på mig ett gäng Hyper- och Nanosonic skateskidor för ett gäng år sedan på rea, var förvisso på XXL så skulle kunna tyda på "andrasortering", och samtliga par hade nån form av skevhet/missformning i belaget. Men då priset var löjligt bra så tyckte jag det ändå var värt, och jag har fått dom åkbara. Har även fått denna input från kamrater när jag lyssnat runt. Verkar vara nått generellt med Madshus.
  2. Kör mestadels på OW, men köpte ett par KV+ Tempesta på rea härom våren. Tycker det är en kanonstav för de flesta situationer, och den går att hitta för runt tusenlappen. Edit: såg nu att du redan gjort affär. Hoppas du får många fina mil med nypålarna :)
  3. mqi

    Hund i alperna

    Tror att dom brukar ha med sig hundar både i Val Gardena/Seiser-Alm och Alta Badia, men osäker så jag bara åkt utförs där. Men ganska säker på att jag sett hundar i spåren på Seiser-Alm.
  4. mqi

    Innovax Beta

    Brukar uteslutande lägga den på blå Rex. Klockren flourfri vallning som jag kört sedan 90-talet. Glider på grymt bra för de flesta situationer.
  5. Som övriga skriver: det absolut viktigaste är att spannet är korrekt. Funkar utmärkt att mäta med papper/bladmått (brukar finnas skivor/anordningar för detta i vallalokaler kring skidpår). Ett annat tips om du behöver hjälp är ju att höra med den lokala skidklubben.
  6. Tennisracket från typ -95, men det används inte så mycket längre. Skidmässigt är det ett par Atomic Beta 8 från 2003 som numer går som grusskidor. Har aldrig riktigt gillat dom tills jag lämnade fick dom skimateriasicklade och en riktig spannmätning. Så jag brukar åka relativt ofta på dessa numer!
  7. Haha, ja det ena brukar ge det andra!
  8. Verkar vara nya KV+ Tornado. Lyckades hitta en bild på deras instagram. Mysteriet löst! https://www.instagram.com/p/Bq-H2RphSBk/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=113596tle6dku
  9. Sitter och kollar vinterstudion och kollade precis på Sundbys målgång. Vad har han för stavar egentligen? Såg inte ut som KV+ vilket han åkt med tidigare.
  10. Jag har använt den 3 säsonger och är väldigt nöjd.
  11. mqi

    Vallajärn Vola

    Exakt, kan man komma undan billigare är det fan inget att skämmas över ;) Man får väl passa på nu innan Trump-tullarna kommer.
  12. mqi

    Vallajärn Vola

    Haha, jag vinner ju aldrig nått! Men ja, nått i den stilen :D
  13. mqi

    Stenslip

    Sture är duktig.
  14. mqi

    Vallajärn Vola

    Nån som gett sig på detta järn? Är ju skrämmande likt Rossignols racingjärn som finns för ca 4 papp på XXL. http://s.aliexpress.com/FRJBfiYZ?
  15. mqi

    Lotterivinst

    Jag la 50 papp på löpning härom året, så 50 på längdskidor ser jag inte som ett bekymmer. Några burkar pulver, lite högflourvalla och några rejäla vallajärn så är ju hälften borta. Nya pjäxor, och vips var 10 papp till brända. Lite nya kläder och några schyssta brillor så borde 40k vara passerat med lätthet. Finns ju inga pengar kvar till laggen...
×
×
  • Create New...