Jump to content
längdskidor, rullskidor, skidvalla & skidkläder från skistart

Hallon84

Members
  • Posts

    68
  • Joined

  • Last visited

Hallon84's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

  1. ..topp 4 var det visst. topp 4 i varje event.
  2. Det blir svårintagligt :) Ska vara den sammanlagda poängen av topp-5 i ligan men sidan är ganska buggig. Förra året blev jag av med dollarsen när jag sålde en åkare och fick inte igen dem förrän jag mailat supporten. Jag fick på uppmaning själv säga vad jag sålt åkaren för det var lite kul :)
  3. Skoj! Roligt att prissättningen är lite mer varierad än förra året.
  4. Jag slutar i princip att åka klassiskt samma dag som vasan. Plockar då fram skateskidorna och åker så länge som det är bra väder och underlag. Är så jäkla gött att ladda midjeväskan med lite fika och bara dra ut och åka hela dagen på fjällskaren i mars-april. I år blir det säkert i maj också:)
  5. Jag blir lite fundersam över noah's nyhetsbrev. Är det tänkt att drammens klassiska sprint räknas som ett event och att holmenkollen är ett, av totalt tre återstående event?? I eventlistan tolkar jag det som ett gemensam tradingstop för drammen/oslo i alla fall..
  6. Ryssarnas lag: http://www.flgr.ru/news/4093.html Ingen Ustiugov med men nån som sticker ut i listan är väl Alexey Petukhov...?
  7. Haha den där klaebo-missen i stafetten blev ödesdiger:) Jag kom tre med 25 poäng till vinsten. Dock mycket stolpe in också så jag kan knappast tjura för det! När stadlober körde fel öppnades allt och det blev sjukt spännande! Hade hon tappat två placeringar till eller att Ebba hållt haga bakom sig så hade jag tagit det :)
  8. Såg en intervju med Rickardsson vid midnatt igår och bytte i sista sekund in han mot spitsov. Poltoranin åkte väl alla dit på så det gjorde inte så mycket. Egentligen bara Larkov som jag saknade. Kan vara tätkänning på riktigt nu :)
  9. Tror ryssarna kommer göra detta till ett rent kapacitetsrace! Kläbo kommer få slita mer än vi sett honom göra hittills. Bolshunov måste vara klippt och skuren för detta som dragvillig konditionsstark åkare med mycket hög maxfart. Kan Spitsov dra ifrån Sundby och lämna lucka till Bollen? Ska bli riktigt intressant :)
  10. I sista sekund såg jag en instagrambild som tydde på att krogh skulle gå i stafetten.. Ja, ja tänkte jag, kläbo är väl krasslig. Förstod dagen efter att bilden gällde 15 fritt. Så där tappades 50 lätta poäng :) hade dock med tre ryssar vilket räddade upp mig lite så jag håller mig kvar på plats 7.
  11. Påt igen då.. med calle. Utan calle..??
  12. Kruger.. wow. Har dere nåt bragdpris i Norge är väl dette klart för 2018:)
  13. Varken chervotkin eller bolshunov med i startlisan för herrarna?? är de med över huvudtaget? Märkligt med tanke på hur bra de var i Lillehammer..
  14. Jag missade helt att Cologna var med i helgen.. hyffsat relevant kille.
  15. Undrar hur man ska tänka om Ustiugov i helgen. Han ska köra bägge loppen och är säkert i fin form men det måste vara knäckande att inte få åka OS...
×
×
  • Create New...