Jump to content
längdskidor, rullskidor, skidvalla & skidkläder från skistart

Rullskatearn

Members
  • Posts

    85
  • Joined

  • Last visited

About Rullskatearn

  • Birthday 10/18/1978

Rullskatearn's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Conversation Starter
  • First Post

Recent Badges

  1. Klassisk tävling...hm varför har man då en bild på en som skatear? :huh:
  2. Om jag inte minns helt fel så blev det ett väldigt ståhej för några årsen i tiokamp, när det visade sig att några utövare tog glukos intravenöst. Glukos är inte dopning men sättet man tar det på. Tycker Mattias Fredriksson är inne på rätt spår, man skall inte ha med sig "sjukhusmaskiner" ut till arenan. Sjukvårdare undantagna.
  3. Lyssnade åter igen på Lance bekännelse för Oprah. Den blir extra intressant 44 minuter in i filmen på Youtube
  4. Hörde att Johaug tjänar ca 35 miljoner om året (kan dock inte bekräfta ifall det är sant). Men om det är så mycket pengar inblandat så är allt möjligt. Hur många gånger testades Armstrong? Hur många gånger testades de ryska atleterna inför sotji OS? Tyvärr så öppnar skidförbundets mycket märkliga agerande för diverse alternativa teorier.
  5. För mig är det solklart, hon skall stängas av! Det hör till vardagen för alla elitidrottare att man drabbas av diverse skador. Att då bruka en medicin som innehåller dopingklassade preparat i syfte att kunna bli frisk så fort som möjligt för att inte missa dyrbar träning är förbjudet. Det är en fullt medveten handling, såvida inte läkaren smörjde in henne när hon sov. Dopning behöver inte innebära ett prestationshöjande preparat.
  6. :lol: :lol: :lol: Tyvärr lär väl detta göra sporten ännu mindre.
  7. Intressant att höra era funderingar och idéer. På frågan om klassiskt i sprint. Så tycket jag, som andra redan nämnt, att sprinten borde kortats ner. Sen handla sprinten om maxfart och taktik och då anser jag inte att det finns utrymme för klassisk åkning där man riskerar att bli diskad eller bryter mot reglerna. Dessutom så går det ju långsammare. Sprint för mig = Maxfart. Men det är ju min åsikt.
  8. Det finns ett par saker som jag skulle vilja ändra på inom skidsporten. Damer och herra skall köra samma distanser (känns ganska gammelmodigt att damer kör mycket kortare). All sprint skall vara i fristil Varannan helg skall vara som en minitour (vi är väl redan på väg dit). Ex: Fredag, 5 km Prolog intervallstart (F) Lördag, 10-20 km intervallstart (ibland K ibland F) Söndag, 20-30 km jaktstart (F) Varannan helg en 5 milare och sprinttävlingar. Inga stafetter förrän på mästerskap. Skiathlon utgår.Detta kanske är en total utopi (och kanske helt fel tänk) eller vad tror panelen?
  9. Nä jag vet, men tanten håller inte med ;) . Men...nu är den beställd.
  10. Såg precis ett kanonpris på Concept2 roddmaskin hos tretti.se: http://www.tretti.se/sport-och-fritid/roddmaskiner/roddmaskiner/concept2-cn-41600-2 Funderar på om man skall slå till.
×
×
  • Create New...