Jump to content
längdskidor, rullskidor, skidvalla & skidkläder från skistart

Fredrik82

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Fredrik82's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Conversation Starter
  • First Post

Recent Badges

  1. Säljer ett par ”Salomon RC carbon” strl 42, bindning SNS. Obetydligt använd så i nyskick. En fantastisk bra pjäxa! Kan skickas (köparen betalar frakten) Vid intresse, fråga om pris så kan vi säkert komma överens. Mvh Fredrik
  2. Hbw = half body weight dvs när du står med vikten jämt fördelat på båda skidor Fbw = full body weight dvs när du lutar över vikten på ena skidan Tycker siffrorna verkar bra, beror såklart på massa faktorer tex i vilket före du främst tänkt använda dom i. Ganska allround tror kag men är ingen expert
  3. Hypersonic för 1995 eller nanosonic för 2795, 2 mkt bra köp enligt mig. Har själv haft 2013års modell av hyper innan redline. Väldigt nöjd!
  4. Så du tycker jag kan börja och prova med min bronsborste? Glömde nämna att jag precis inköpt en riller 1mm rak också... Nu börjar pengarna sina efter nya skidor, riller och sickel, därav min fråga :) Stålborste blir det absolut framöver. ska följa er instruktion på enklaresport, Tack för hjälpen! :)
  5. Hej, ny på forumet, bryter in i diskussionen hoppas det är ok. Jag har läst (skummat igenom) denna tråd och blev nyfiken på att testa det här med stålsickling. Har precis köpt ett par nya skidor så tänkte börja med min "fulskidor/träningsskidor" för att lära mig och skapa en uppfattning. Fungerar detta med stålsickling för mig så har jag förstått att det i längden är billigare och mkt enklare. Men inte helt billigt att komma igång och jag försöker hålla nere kostnaderna nu i början. Ja vet, inte helt billigt att komma igång med valla heller men jag tror de flesta (liksom jag) just iochmed att det inte pratas om det här med stålsickling i butiker har köpt på sig ett vallalager inkl vallajärn etc och utökat samlingen med åren. Nu till frågan. Jag har köpt en stålsickel. Dock har jag inte stålborste utan har en bronsborste. Jag har förstått att stålborste går mer på djupet men skulle det räcka med bronsborsten för mig eller måste jag lägga 400sek till på en stålborste? Någon som testat? Inte jättemkt pengar men någonstans nu i början vill man dra en gräns. För övrigt, Tack för en intressant tråd och hoppas nu att stålsickling fungerar för mig, annars skyller jag på er som förespråkar detta ;)
×
×
  • Create New...