Jump to content
längdskidor, rullskidor, skidvalla & skidkläder från skistart

Guur

Members
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Guur's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

  1. Min kära sambo är (semi)intresserad av att testa mina skaterullskidor. Problemet: Jag har storlek 45 och hon 38, bindningarna är monterade för min storlek på skidorna.. Gör det nåt tror ni?
  2. Jag har nyligen gått över till den ljusa sidan och skejtar numera mest - även på rullskidor. Har totalt åkt lite drygt 10 mil på mina elpex F1 2:or och jag snittar typ 18 km/h vilket är rätt mycket snabbare än jag lyckas med på snö. Pulsen är trots allt ganska hög så träningsmässigt blir det nog okej ändå, men det känns lite som fusk.. Plus att högre fart = högre risk. Så funderar på om det skulle vara värt att byta till 3:or - hur stor ungefär är skillnaden? På klassiskt har jag ett par Swenor 2:or och ett par skistart 3:or och dom är onödigt lika i hastighet, 3:orna är visserligen något långsammare men det är inte direkt märkbart förrän man jämför pass i efterhand.. Känns onödigt att byta hjul om skillnaden är lika liten på skejt.
  3. Jag har kört ett par gånger med dottern i Thule cross skidvagn. Nu är hon 4 år och tycker inte det är så roligt längre, tror att hon störs av stavljudet för hon gillar när jag springer med henne i vagnen. Det går att träna på detta sättet men det är inte lika bra som på snö med vagn (skate på snö funkar väldigt bra, diagonal inte alls med de stela skaklarna). Ska man inte köra utför så ser jag inte så stor mening med att köra några andra hjul än man normalt gör, det är rätt tungt ändå IMHO.
  4. Jag undrar också om det verkligen är silver i klister. Känns inte bra om det faktiskt är silver - inte bra att sprida i naturen.
  5. Finns det någon sida där man kan se alla länders lagupställningar? Höll nästan på att sälja åkare för att få råd med Iivo ju
  6. Ja tchekaleva minskade i värde men hon startade ju inte ens heller..
  7. Vad hände med yulia tchekaleva?? Inte ens på start, inte ett bra val :(
  8. Jag är numera också frälst av stålsickling
  9. Jag har kollat lite på seedningen från Alliansloppet och kommit fram till att antingen så åker folk otroligt fort - eller så är banan inte 48 km. Vinnaren i år hade en medelhastighet på över 28 km/h det är ungefär vad jag brukar ha som toppfart på ett normalt pass - jämför man med Nybrorullen så hade vinnaren en medelhastighet på under 25 km/h. Låter lite skumt tycker jag... Var det någon som mätte banan med pulsklocka i år?
  10. Vurpor innan Risberg-filmerna. Herregud det var svårt att hålla sig för skratt
  11. Jag tror det är för att du är så mycket bättre än mig på att valla skidor i så fall
  12. 10 km i skierg är mentalt utmanande! Körde på 41:55 igår 5 km 20:13 Vikt 81 kg längd 188 cm Inte åkt någon tävling men skulle va grymt nöjd med led 6 tid
×
×
  • Create New...