Jump to content
längdskidor, rullskidor, skidvalla & skidkläder från skistart

oxberg

Members
  • Posts

    2,015
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

190 profile views

oxberg's Achievements

Veteran

Veteran (13/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Conversation Starter
  • First Post

Recent Badges

  1. Inför dagens pass drog jag på ett redigt lager AXE deodorant i armhålorna innan jag stakade iväg. Mina tester visar likvärdiga resultat som Skitester. Ca 5 sekunder per kilometer i trögföre. Ska testa vidare med Calvin Klein och olika rillar. Postar en vetenskaplig tabell här sen när jag varit på toa. Det är trögföre där med. Kanske skinkrilla?
  2. För mig handlar det om att inte fastna i vasaloppets flår- och stavlängdskontroll. Tips! Stå på tå initi pjäxorna och smyg in sist i fållan.
  3. Så långt har inga flårtester gjorts på nationell nivå.
  4. På marcialonga sidekickade jag av några kv+ lätt som en plätt. Små italienare i andra änden som skrek vilt. Sen åkte jag ifrån dem. Piano!
  5. oxberg

    Borstning, svårt.

    Påminner om när jag går på toa på senaste tiden. Apropå ingenting
  6. Den bästa vallan du kan sätta på skidorna är ett par rediga stakarmar. Valla behöver jag när jag är klen.
  7. Jag testade i en uppförsbacke under liknande förhållanden. När jag var vältränad gick det snabbt. När jag var otränad gick det långsamt.
  8. oxberg

    Borstning, svårt.

    Det finns tre typer av armar. Bebisarmar. Dom är mjuka. Barbilucious armar. Dom är också mjuka. Babianarmar. Dom är långa och håriga Kolla vad du har för armar, jag tror det är det som är problemet.
  9. Känns det aktuellt att titta på ryssar i världscupen? Jag skulle stänga av direkt och ignorera ostsponsen mm.
  10. 3 års avtal som gått ut. Men det spelar ingen roll.
  11. Vi som lämnar skidforum kan skriva vårt sista inlägg och vår egen dödsruna i denna tråd. Gärna i tredje person. Glöm inte GDPRs rätt att bli glömd!
  12. Ändra tillbaka min rubrik och starta din egen paus tråd. Finns inget företag kvar, inga anställda eller deltagare. Kanske nån startar upp ett annat lopp med samma namn men loppet år definitivt inte pausat utan helt nedlagt. Namnet är så gammalt och inte skyddat så vem som helst kam anordna loppet på rullskidor runt kvarteret. Red bull vill säkert sponsra nästa lopp som tar namnet.
  13. UVen har landat. Vasaloppet är dött. Länge leve ultralöpningen.
  14. Om jag analyserar mig själv så har flera år med snöfall och ett enkelt surt spår till mora haft negativ effekt. Plus att jag upplever vasaloppet som ganska urvattnat. Särskilt som nya längre lopp erbjuder en större utmaning. Kanske vasaloppet hade mått bättre av att satsa på en längre variant istället för att svika oss längdskidåkare? Snart får L-E sällskap av löpare och cyklister i veteranklubben. Dom blir nog inte provocerade av nån som bara pratar om sicklar..
×
×
  • Create New...