Jump to content
längdskidor, rullskidor, skidvalla & skidkläder från skistart

Bakåthalt

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Bakåthalt's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Hej! Har haft ett par Marwe 620xc rullskidor som jag åkt ganska måttligt på i ca. fem år, men nu har stommen på ena skidan brustit. Tycker det är väldigt märkligt hur den kan ha gått sönder på det här sättet, när jag som sagt, inte har använt dom särskilt mycket. Är det här normalt eller har jag bara haft otur? Det är ju dyra skidor så man kan väl förvänta sig att dom ska hålla ett tag? Har varit i kontakt med Pölder där jag köpte dom, men de har inte längre något samarbete med Marwe så det blir väl svårt att få någon garanti för det. Och dessvärre verkar det inte som att det går att få tag på dom här stommarna längre, då Marwe numer har delat in stommarna i Medium och Stiff. Är det någon som har koll på hur stor skillnad det är mellan de "gamla" stommarna och exempelvis den nya medium-stommen? Skulle det funka att byta till en medium-stomme? Eller är det kanske någon som har en "gammal" stomme på lager i något förråd man kan få köpa? :) Kloka råd mottages gärna.
  2. Näääääääääääääääj! Vilken flopp den här vintern har blivit! Har inte ens kunnat snurra runt på en konstsnöslinga. :( Vore surt om även Göteborgsvarvet ställs in, det var mitt nästa träningsmål efter Birken.
  3. Tack så mycket för infon Skogsvakt! :) Ja blir det blå extra-före eller liknande så fixar jag nog vallningen själv. Men blir det lurigare före är det skönt att veta att man kan lämna in skidorna någonstans och skylla på någon annan om det blir fel. ;) Jag är vältränad och en duktig skidåkare, men det har blivit nästan noll mil på snö den här säsongen så det kommer att bli ett väldigt slitigt lopp. Har inte så mycke högre ambitioner än att bara ta mig i mål och känna hur det känns att köra det här loppet i år. Sen får vi se om det blir lite hårdare satsning mot Merket framöver någon gång. :)
  4. Hej! Ska åka birken för första gången men har inte blivit så mycket vallning eller skidåkning i vinter. Tänkte därför höra ifall någon har koll på om det finns något ställe man kan lämna in skidorna på och få dom fästvallade inför loppet, helst i antingen Hamar eller Rena.
  5. Blir det hårdare seedning ju senare loppen ligger?
  6. Verkar som att det har varit väldigt genomgående tuff seedning på loppen den här helgen. Jag körde XL-Bygg-Slingan och tycker det blev väldigt tuff seedning även där med tanke på att det var tungt (blött) före med ganska stora tidsdifferenser. Ser ut som att även Orsa Grönklitt SkiMarathon fick ganska tuff seedning.
×
×
  • Create New...