Jump to content
längdskidor, rullskidor, skidvalla & skidkläder från skistart

paramedic

Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

paramedic's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

  1. Tack för svar, är det alltså Thule chariot cross ni har?
  2. Lånar tråd, vad har ni valt för märke/modell när det kommer till aktivitetsvagn. Hur funkar dom med skidor? För- och nackdelar? Har tidigare dragit fjällpulka och är rädd för att det ska kännas ostabilt att ha en vagn som står på skidor och blir högre.
  3. Vad valde du, har själv fått knodd och är sugen på en thulevagn men osäker kring modell.
  4. Elljusspåret samt dagspåret vid Ica Lindvallen brukar dra skejt, annars borta i Kläppen. Vasaspåret brukar också ha fin skejtbädd tillsammans med elljuset nere i byn. Annars är det väldigt synd att Högis inte prioriterar skejt, annars det absolut finaste spåren. /Bott 3 vintrar i Sälen
  5. Säljer min startplats till vasaloppssöndagen. Namnbyte sker smidigt via Vasaloppets hemsida. Prisidé 1200:- Länkar lite info från vasaloppets hemsida ang namnbytet för den intresserade. http://www.vasaloppet.se/lopp/skidlopp/vasaloppet/anmalan/kopa-och-salja-startplats/ MVH Paramedic
  6. Jo att 41km gick i samma spår var jag medveten om, men upplevde att det blev än värre där även 7km och 16km hade åkt. En del människor där har lite sämre teknik uppför och saxar från botten av backarna, var de jag tänkte på.
  7. Tufft lopp. Kändes som att jag var oceaner av tid efter vinnaren men visade sig att det gick långsamt där framme också. Häftigt att stå sida - sida med brinken i första backen. Manade vägen för honom dom första 500 metrarna, känner mig högst delaktig i segern. Laginsats. Snöade första halvan sen tyckte jag att det avtog ordentligt. -4 vid start, -3 vid målgång. God spårkvalité båda varven, även om det självfallet var lite sämre andra varvet då motionstävlingen gick delvis på samma spår. Starts blåa LF grund Starts HF80 Vauhti LDR pulver 2mm rill Invärmd swix base burk 4 lager Rode super blue 3 lagar VR45 Bra fäste hela loppet, stal inte för mycket glid heller. Högt spann. Testade att lägga VR50 under trampet på testskidorna men de stal för mycket glid. Roligt lopp, ffa för dom som vägrar stakning.
  8. Kan jag hålla med om. Kan tycka en sån som Silvfer ska vara en bra riktkarl som är strax under eliten på traditionell skidåkning i Sverige. För egen del gick det okej, första loppet på över 1 år. Inte ens gjort någon löptävling över sommaren, vilket är ovanligt för mig. Så Kronan blev som en knuff i rätt riktning. Nya tag nästa helg.
  9. Om man bara räknar antal så är det säkerligen fler som man imponeras stort över. Men när man gick in på resultaten. Där har vi en gubbstakare av rang, han åker dessutom i H45(?) så han hinner nog göra ett par till. https://erikwickstrom.se/2017/01/08/camp-ripan-loppet-2017-the-story/ Verkar i länken som att han går med fäste emellanåt. Jag vill bli som Niva.
  10. Enorm besvikelse, har suttit som en dåre idag. Dessutom varit ledig, har varit in ett antal gånger :rolleyes: Hoppas på att det trillar in imorgon, kan åtminstone underhålla mig med att kika på skidskyttet då.
  11. 1.54 tror jag på, så kommer hela den klungan in. Men sen låter 10 minuter rimligt. Bernt som blev 6a verkar vara en stadig elitledsåkare. Blev chockad när jag kollade hans historik. 24 vasalopp, han hinner göra ett par till. Hur ser det ut för dig, väntar du in tabellen för Långberget? Ulricehamn?
  12. Nog var det allt en 4-5st som gått in topp 100 senaste åren på Vasan. Men det är nog kanske det som gör det tuffare, att elitåkarna är färre i norr, och intervallen blir då kortare. Medan i vissa andra regioner kan elitledet vara nästan 10min.
  13. Förstår det som att det endast är där Vasaloppet erbjuder vallaservice. Du kan nog slänga ut ett par månadslöner i tältet i sedvanlig ordning. Är det inte stadium som "äger" tälten? Tänker att vasaloppet inte kan bestämma vad som ska säljas.
  14. Lånar tråden då seedningsångesten har tagit över helt. Åkte Kronanloppet i helgen, är rätt säker på att jag inte klarade målet, utan glider rätt säkert in i led 2. På Vasaloppets hemsida står det att kommittén sätter sig redan på måndag och att senast på onsdag kommer de nya tabellerna upp. Några andra som sitter och uppdaterar hemsidan, vad har ni för mål med helgens seedning, och vad är målet till Vasan? Personligen var det första loppet för säsongen. Hoppas hinna med 2-3st till och då kunna klara av led 1. Verkar som om att många tycker det blir tuffare seedning i norra delarna. Hoppas inte.
×
×
  • Create New...