Jump to content
längdskidor, rullskidor, skidvalla & skidkläder från skistart

Maria Snö

Moderators
  • Posts

    470
  • Joined

  • Last visited

About Maria Snö

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Maria Snö's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

  1. Vilken bedrift!!! Kul att läsa rapporten. Tänk att du somnade när du åkte diagonal 🤣
  2. Bästa dam, 22-åriga Linnea Johansson, gled in på plats 14. Imponerande!
  3. Emil Persson, Oskar Kardin och Joar Thele, men Andreas Nygaard kom visst inte till start.
  4. Här finns liveresultat: https://results.neptron.se/#/nsl2024/results?pageSize=25&raceId=99
  5. God morgon! Skickar en tanke till dem som tar sig an 22 mil i dag 💪 Är det nån som har kollat startlistan - finns det några intressanta namn? (utöver våra skidforumister Ola på Österlen, JanA och Ankan90, förstås)
  6. Well done 😆 Perhaps you could persuade your closest gym to buy a C2?
  7. @janolm och @Professorn 👆
  8. Bra att det finns statistikgurus här på Skidforum. Är det nån som har tid/möjlighet att kolla på statistiken för damerna? Skulle vara intressant att veta om damerna (många förstagångsåkare) bröt i högre grad än herrarna. Eller att större andel inte kom till start. Jag skulle gissa det... men alltid intressant med siffror. I vilket fall som helst tror jag att det var damrekord i år 💪
  9. Här är seedningstabellen från 2024 till Vasaloppet 2025: https://www.vasaloppet.se/lopp/skidlopp/vasaloppet/seedning/seedningstabeller/
  10. Macke och Stakis, jag föreslår att vi tar diskussionen om seedning till 2025 i seedningstråden i stället. Så att vi hittar den i framtiden! Jag flyttar över länken till tabellen dit.
  11. Hej! Jag gissar att du jobbar heltid också? Svårt att veta hur livet blir när man är tre i familjen... Kanske behöver barnet och din partner prioriteras mer en period? Eller allas sömn? För att inte tala om din partners träning. Man får vara lite realistisk. Nu märker jag att jag låter lite negativ. Men hoppas att du kan få in träningen i vardagen. Lycka till! Joggingvagn (när barnet är lite större) och en stakmaskin hemma låter som givna lösningar! Kanske en Inski som går att stuva undan, om ni inte har källare etc?
  12. Sätt stopp vid 15 800 åkare. I år var det 16 767 åkare i startlistan ett par dagar före (om jag minns siffrorna rätt). Edit: Nej, 16 640 anmälda till Vasaloppet ett par dagar före start.
  13. Ja. Jag kollade statistiken några dagar före och då var det (om jag minns rätt) 16 767 anmälda. Nästa tusen fler än vad som får plats officiellt.
  14. Var det nån av er som fick skidorna testade i stickprov under Vasaloppsveckan?
×
×
  • Create New...