Jump to content
längdskidor, rullskidor, skidvalla & skidkläder från skistart

optimal

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

optimal's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. enligt leverantören så ska den fungera på + sidan i både nysnö och grovkornig snö
  2. optimal

    Rillning bak

    Jag har funderat på rillning bakom hälen. Har man mer tyngd där om man inte gör ordentligt med bakvikt? Någon som har testat?
  3. Jag köpte 2 st. Zipps G, den billigaste. Men den har jag inte provat än. Sedan så chansade jag o köpte en dyrare med tanke på ett varmt ÖS. Zipps SR40. De är den som jag har testat, mycket nöjd hitills både med slitstyrkan och glidmässigt.
  4. Någon som vet......Är Red Creek's rillers skärande?
  5. Införskaffat den valla jag ville ha feedback på. De är sällan att man håller vad man lovar, men i de här fallet så var den över förväntan. Åkte 4 mil för några dagar sedan som uppladdning inför ÖS på måndag, väldigt bra skidor o vätskan höll. Syntes inte något slitage alls. Fem flaskor av fem än så länge. :)
  6. Frågan är vart kommer du att åka mestadels?. Kuperad terräng, kraftigare spann. Flack terräng, mjukare spann. Sedan hur bra du är på Skate. Bra åkare kraftigare spann, lite mindre van åkare, mjukare spann.
  7. Jag har heller inte förstått mig på de, undrar om de vet själv varför man gör så. Hoppas någon här kan förklara...
  8. optimal

    Laga skidor??

    Är de inte mer än 2 år gammal, Lämna tillbaka dom till Sportaffären.
  9. Intressant. Hur blev dina tryckpunkter på den bakre delen av skidan? De finns säkert vissa tryckpunkter som har en hårdare belastning. Jag har funderat på de du gör, och tror att man kanske inte har sådan hård belastning på den bakre delen av skidan. Där går ju alla ut o vill att man ska dra en extra rill.
  10. optimal

    Vallarapporter

    Men de känns som vätskorna kommer mer och mer. Jag har använt vätskor i många år, och fått bättre slitstyrka genom att korka in den, och vid längre lopp valla flera lager. Men drömmen vore ju om de kunde finnas någon tillverkare som kunde ha slitstyrka i sina vätskor.
  11. Någon som har testat denna? http://www.kroksta.se/system/webshop.asp?HID=865&FID=823&HSID=15642 Vad jag har läst mig till, så ska de de vara slitstyrka i den. Nyfiken om de är någon som har erfarenhet av den?
×
×
  • Create New...