Jump to content
längdskidor, rullskidor, skidvalla & skidkläder från skistart

Luci

Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Luci's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Gäller även halvvasan till VL21? Om man åkte halvvasan och fick en lätt seedning men sen åkte VL20 och tappade flera led på VL-placering?
  2. Tycker dock att halvvasan var snäll seedning. Extremt lätt bana och bättre före än båda öppna spår. En jävla skillnad på att åka fort i 43km mot 90 (91)km
  3. Oj riktigt tuff seedning för Öppet spår och Tjejvasan. Dom gör ju inte direkt reklam för sina egna lopp när det gäller seedning. Topp 300 på tjejvasan ger led 7? Öppet spår var visserligen snabbt före men ändå riktigt riktigt tuff seedning.
  4. Brukar köra vitargo i bältet och ha med ca 5 gels. Dricker främst vatten och buljong i kontrollerna.
  5. Jag skulle gärna vilja se den led 1-åkare som knappt tar sig över en liten kulle men som kan hålla elitledsfart på platten..
  6. 1500 startande. Tidigare när jag åkt har det varit ca 700 vill jag minnas. Då var det väldigt trångt fram till första kontrollen efter stormon. Detta blir intressant..
  7. Som jag förstått det hela är plan B att hämta natursnö. Så som dom gjorde på moraloppet för att få ihop sträckan efter Hökberg då konstsnön tog slut. Blir nog svårt att tillverka konstsnö för hela sträckan om det milda vädret fortsätter
  8. Har nyligen skaffat racefox och är inte direkt imponerad efter ett pass på skidor och några försök att förstå appen. Extremt konstigt uppbyggd app.. Just att man ska hålla på att fippla med telefonen när man är ute och tränar är rätt irriterande. Rösten i hörlurarna gör inte saken bättre. Drar mig från att använda det här nåt mer.. ”Stabilitet” på skidor? Inte direkt så man åker på en platt och rak bana och repeterar exakt samma rörelse hela tiden..
  9. Hur mycket skiljde det i tid för er mellan start till vändpunkten och från vändpunkten till mål? Själv tappade jag ca 11min.. Gick lite smått in i väggen efter hökbergskontrollen..
  10. Helt otroligt att vissa tror att loppet avgörs första 200m. Oftast är det dom som stressar fram och tränger sig som ligger på rygg och sprattlar med brutna stavar.
  11. Det var en riktig masskrock i första utförsbacken direkt vid starten för tävlingsleden. I övrigt var det en väldigt lugn tillställning. Efter förutsättningarna ett bra lopp!
  12. Swix själva rekommenderar marathon svart samt KN44 klister. Vallatipset hittar du på deras FB
  13. Kommer bli en skaplig propp innan man kommer ut på vasaloppsspåret. Självseedningssystemet funkar ju sådär.
  14. Jo det känns lite riskabelt att mötas där. Många lär saxa i minst 2 led på bredden i dom brantaste backarna. Dom får sätta upp ett mitträcke..
×
×
  • Create New...