Jump to content
längdskidor, rullskidor, skidvalla & skidkläder från skistart

Vasa

Members
  • Posts

    5,262
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Vasa's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Var köper ni era reservdelar till Skiergen? De är ju svindyra i Sverige trots dubbla leverantörer. I Norge kostar t.ex en PM5 1819 överkomliga 2400 kr, i NL och DE 210 euro. Även övriga tillbehör mycket lägre priser. Tänkte om någon hittat något ställe som går att lägga order utan handpåläggning?
  2. För några år sedan gjorde Coxa och Lager 157 väldigt mycket reklam att de skulle lansera ett bälte som inte frös. När kommer det? Jag tog (tar) för givet att det var (är) en variant med värmetråd de skulle (ska) lansera, som man har till inkommande vattenledning som ligger för grunt.
  3. Jag tyckte mig läsa igår att Head (skidmärket) vallat skidorna. Så lite olika mot längd där landslagen vallar.
  4. Ok. 😀 nej så enkelt var det inte här. Den har nog gjort sitt. 😥
  5. Hur menar du med att trycka ut metallstaven?
  6. En kompis som köpte fick något på 1500. Men man verkar inte kunna se i förväg?
  7. Jag uppgraderade med ny programvara men det verkade inte hjälpa. Kom och gick lite efter det men nu helt död. Lånade grannens på Skiergloppet. Kör nu utan display, har ibland täckt över den fungerande för att göra träningen mindre psykiskt påfrestande. Men kollar efter att köpa en. De är ju 1000 kr billigare i både Norge, Tyskland och Nederländerna. Så har avvakta köp därför. De lägger på en ram av bladguld på de svensksålda.
  8. Startlistan, när tror ni den kommer? Brukar väl ha varit synlig tidigare år. 🤔 Och så kom det mail igår om personlig nummerlapp. Är det någon som nappat? Det är frågan när den trycks, så man inte får högre startnummer än nödvändigt.
  9. I t.ex Chrome så kan man högerklicka och välja "översätt till svenska".
  10. PM5 stendöd, kris! Är det bara att köpa ny monitor som gäller, eller finns det några husmorstips? Har varit lite knepig på slutet att den inte vaknat med knapptryck. Bytt batterier och testat hålla inne "display" och "unit" samtidigt som gem i återställningshålet. Tagit ut batterier nu och kollar ikväll. Även provat koppla in datorn.
  11. Tycker det är dåligt att man inte har en skärm, åtminstone i Evertsberg, med löpande placering. Men ett sätt skulle kunna vara att klockan notifierade efter passering i kontrollerna, borde gå att få till. Kan ju få upp diverse andra notiser där.
  12. Ett svaghetstecken!De har dessutom sparat in på spetsarna = ej i hårdmetall. Fungerar då inte i krissituation för rullskidor. Andra trugor har ofta samma spetsmaterial som rullholkar.
  13. Fliesbergs skidavdelning i Bro och Berras Sportfiske var som en dröm att komma in på när man var liten och bodde i Värmland. Brukade besöka Stockholm en gång per år vid båtmässan och det var höjdpunkterna på resan. :)
  14. Galenskaparna! https://www.youtube.com/watch?v=4dVpmsfiopU
  15. Vasa

    Diskbråck

    För de som har koll. Är det samma problem i de andra landslagen? Falk, Thorn, Burman, lyfte de tungt på gymmet? Finns det något samband mellan "tyngdlyftare/gymmare" och ryggproblem?
×
×
  • Create New...