Jump to content
längdskidor, rullskidor, skidvalla & skidkläder från skistart

Färskingen

Members
  • Posts

    85
  • Joined

  • Last visited

Färskingen's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Conversation Starter
  • First Post

Recent Badges

  1. Jag kör med ganska långa drag dvs. Från axelhöjd och helavägen till ett fult drag. Jag antar att det är det som gör skillnaden. Jag hadde ganska bra tryck i dragen men konsentrerade mig på pulsen. Jag körde milen på 40:08 och det är nog ganska nära max. Ok' date=' tydligen gör jag lite oeffektiva drag där på sakta fart för kan nog gå milen 1,5 minut fortare men då börjar det bli jobbigt. :D Kollade du pulsen när du maxade milen? Har själv inte vågat det för den är nog lite väl hög. :)[/quote'] När jag körde på 40:08 så hadde jag en snittpuls på 165/min. Jag avslutade med en puls Mellan 170-175 sista km. Jag har en maxpuls på ca190. Jag tänker snart försöka knäcka 40 minuters gränsen, förra gången hadde jag en nära dödenuppelevelse i garaget, jag blev liggande på golvet 10 min efter avslutat pass. Men det är väll den känslan vi letar efter eller har jag missuppfattat meningen med skiergen. :D
  2. Jag kör med ganska långa drag dvs. Från axelhöjd och helavägen till ett fult drag. Jag antar att det är det som gör skillnaden. Jag hadde ganska bra tryck i dragen men konsentrerade mig på pulsen. Jag körde milen på 40:08 och det är nog ganska nära max.
  3. Vasa jag tittade på displayen som du fottat och la märke till att du låg runt 45 drag/min, du kör ju på 10 i motstånd själv hadde jag 39 drag/min och jag kör på 7 i motstånd. Tempot på oss båda är ungefär lika. Jag tycker att du borde komma mycket längre än mig, vad kan detta bero på? Jag försöker köra så tekniskt rätt som jag kan. Vore kul att höra lite teorier om detta.
  4. Hej på er kommer precis hem från en semester vecka i sälen med familjen jag han med 11,5 mil på skidor i blöta spår, men man har följt med i konversationen här på forumet och blivit inspirerad av framförallt vasas stordåd. Så jag har precis slavat mig igenom ett pass på 120 min, försökte köra i ett lungt stadigt tempo med en puls under 150slag/min snittpulsen blev 149, jag han 28008m vilket gjorde ett medeltempo 2:08:7/km. Jag skall försöka mig på ett 42km pass snart. det är dock lite tungt jag kör i garaget och har för tillfället inget att se på, så jag lysnar för tillfället på en ljudbok. Vasa när blir det 90km? ;)
  5. Jag kan bara hålla med Hypernator om att ni som kör ner mot 37-38 minuter är helt grymma. har själv köpt en skierg till garaget och har på 1vecka blivit beronde av detta fantastiska tortyrredskap. körde 10 000m i går kväll och lyckades putsa mitt pers med 38sek ny tid 40.08. ser redan fram emot nästa pass.
×
×
  • Create New...