Jump to content
längdskidor, rullskidor, skidvalla & skidkläder från skistart

golvet

Members
  • Posts

    814
  • Joined

  • Last visited

golvet's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Conversation Starter
  • First Post

Recent Badges

  1. Funkar nog alldeles utmärkt :) cholan är med som dofthöjare :)
  2. I princip klarar jag alla fören med 5st klister och det är: rode chola,swix kx 30, rode violett, rode rossa och start universal wide. Har du dom klarar du klarar du dom allra flesta fören! Förutom grundklistret chola så antingen ett klister ensamt,täckt med burk eller en mix av två klister. Krångligare än så behöver det nog inte vara!
  3. Fina vägar att åka på' date=' men se upp för trafiken som kan vara lite intensiv så här i semestertider. Ser ut som att du kan bli rätt blöt om du ger dig ut idag, men det stoppar väl inte en hårding som du ;) Är en bit ifrån Brattsand under eftermiddagen men om du svänger ut på E 18 och åker mot Karlskoga (inget att rekomendera )så kanske jag får se en vilt stakande Golvet.[/quote'] He he he det blev INTE nån sväng på E18 ;) det blev 1:36 Tim och 28,31km runt omkring brattsand ! Lite trafik och fin småkuperad väg! Ett fint pass helt enkelt :) nu en pilsner! :D
  4. Blir ett pass i Kristinehamn i eftermiddag istället! Lite runt brattsand och in till stan. Vi kanske ses jola! Du får hålla utkik efter nån som försöker likna en storstakare! ;)
  5. Om inget oförutset händer kommer jag köra från karlstad och en bit och vända fredag den 13 juli!!! Den som känner sig manad att hänga på golvet är välkommen annars får jag väl köra själv ! ;)
  6. ska försöka komma med senare i sommar.och då tänkte jag INTE kliva av i forshaga för att kolla in nå mattor........ ;)
  7. Snyggt! Jag är ju en som gått ifrån stålsickling för att jag anser mig få bättre skidor med vallning/slip men man ska ju inte vara otrevlig för det.........
  8. Ja jag :) provade mycket med stålsickling ifjol,har alla tre kuzminsicklar+stålborstar etc. var jättenoga med borstning oxå och var ganska nöjd tills jag provade att toppa dom sicklade skidorna med hf-parafin.upplevde att jag fick bättre glid av det vid flertalet tillfällen. vet ej om det var bara om det var en"upplevelse" eller om det var annorlunda men vad annars ska man gå på om man inte vill tragla med glidtester mm. sen tycker jag att det är ganska roligt det här med vallning oxå så jag har bestämmt mig för att köra på det.har dock på fruns och ett par av mina skidor stålsickling som grund(dvs ej stenslipat) och tror jag kör vidare på det. tycker oxå att sickling är ett jättebra alt.för motionärer som inte gillar detta med vallning :)
  9. läste på pölders blogg att dom skulle stålsickla dom åt dig oxå! :D
  10. nu talar pölder ut om spannkurvor :) till och med stefan sand är citerad... ;) http://tonypolder.blogspot.com/2011/11/skriver-inte-langre-pa-vissa-forumpa.html
  11. vet att tex bill impola och en del av moraåkarna brukar ha det som genomkörare' date='ryktas även om att golvet och smålänningen ska köra skiten ur varann då som en sista tömmning ;)[/quote'] Fast det var just därför att Bill åkte det i år som det är frågan om det är bra? ;) Han åkte ju ihop med Jenny Hansson under loppet... skulle personligen inte ha nått emot att åka med jenny hansson under loppet,men jag vet ju att du har andra mål........... ;) God tur imorn :)
  12. Vi har funderat på om det är optimalt upplägg? ;) Får la diskutera imorgon... vet att tex bill impola och en del av moraåkarna brukar ha det som genomkörare,ryktas även om att golvet och smålänningen ska köra skiten ur varann då som en sista tömmning ;)
  13. ska ni team skidforum va med på stafettvasan i vinter är det nog dags att ta och anmäla sig! det går fort till det är fullt nu :)
×
×
  • Create New...