Jump to content
längdskidor, rullskidor, skidvalla & skidkläder från skistart

5-mil


Dunderklumpen

Recommended Posts

nu får de fan va nog! är de vallamiss idag för svenskarna är de skandal har väl aldrig hört mattias och anders så peppade någon gång som inför dagens lopp.. Ska bli kul med vasaloppet lätt lätt snöfall under natten annars stabila burkförhållanden...
Link to comment
Share on other sites

Jajjemen, här har man suttit (legat på govet) bänkad sedan i morse.

Stabil insats av Martin. Han gör väl så bra ifrån sig som man kan förvänta sig. Värre med Mattias. Som vanligt hade han usla skidor. Anders vettetusan men han kanske sa något i någon interjuv. De snackade om ryggproblem och då är det ju omöjligt att göra sig rättvisa.

 

Vasan sen. Ingen i eliten verkar köra med fäste så det blir nog en klungspurt.

Ser ut att var hyggligt före men för de i led 5 och bakåt blir det nog spårproblem från Evertsberg. Suget på vasaloppet är dock inte så starkt som jag trodde. Känns fint i soffan med och igår fick man ju ta en mystur med fika och dottern i pulka. Det är ju faktiskt nu den bästa tiden för längd börjar med värmande sol i fina spår!

Link to comment
Share on other sites

Fr.ol gjorde en mycket bra insats och kom på en fin 185:e plats på vasan med 4.52! Han plockade placeringar hela tiden! Och det på stålsicklat. Även Lars-Erik körde idag igen och trots bättre glid idag så körde han på samma tid (det skiljde 39 sekunder har jag för mig) som i det tröga Öppet Spår. Kanske att ryggen krånglade som gjorde att han avstod måndagens öppna spår. Vi väntar på rapport.

 

Mera "kändisar"?

 

Grattis till Fredrik! (fr.ol), iaf!! :-)

 

Kul!

Link to comment
Share on other sites

Mattias brukar ju ofta klaga på skidorna men idag va de nog värre än vanligt eftesom de va mest uppgivet, tråkigt att se.

Jodå, nog brukar han klaga ganska ofta men det är ju befogat. Finns ingen åkare i världseliten som har sämre skidor än honom. Har ärligt talat aldrig sett honom ha riktigt bra glid ....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...