Jump to content
längdskidor, rullskidor, skidvalla & skidkläder från skistart

Åre -> Sälen/Mora 1/3 - Vasaloppet 2019


jojo123

Recommended Posts

Behöver transportera mig från Åre till Sälen(helst Högfjällsområdet) fredag 1/3 och har nu fått lite tveksamheter gällande de egna fordonen. Inser dock att jag kanske logiskt sett inte borde vara den enda som firar sportlov i Åre för att sedan åka Vasaloppet så provar här...frågan är finns det fler som har denna färdväg fredagen innan Vasaloppet, köper gärna in mig på en plats om någon har en plats över. Tar tacksamt emot tips på lösning eller konkreta förslag...Även trp till Mora är av intresse då vidaretrp nog kan lösas. Tack på förhand för alla typer av konstruktiva tips!
Link to comment
Share on other sites

2017 var jag i Funäsdalen och tänkte precis som du att här måste det ju finnas många som ska åka VL som man kan samåka med. Jag la ut förfrågningar på facebooksidorna för skidanläggningarna i området (Ramundberget, Bruksvallarna osv) plus den lokala längdskidklubben och en facebookgrupp som heter "samåkning Härjedalen". Inget napp. Jag åkte istället kollektivt till sälen och det funkade ok men det tog hela dan (lördagen) med femtielva byten.

 

Något jag inte testade, men som du nog bör göra, är att posta ett inlägg i facebookgruppen "längdskidor i Stockholm". Det är en mycket aktiv grupp och det är ju sthlm som har sportlov v9 så det lär ju vara X antal stockholmare i Åre den veckan.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...