Jump to content
längdskidor, rullskidor, skidvalla & skidkläder från skistart

Klistervalla

Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Klistervalla's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Vi har bott i Soraga ,strax norr Moena . Det funkar väldigt bra det med .Bussen stannar precis utanför hotellet och kör hela vägen fram till starten. Oerhört smidigt.
  2. Ryssarna är verkligen saknade rent sportmässigt. Hela frågan kring Rysslands framtida deltagande är ju svår. Undrar hur länge FIS klarar/vill hålla dem utanför. Min absoluta ståndpunkt är att så länge de krigar kan de helt enkelt inte vara med på arenan.
  3. Kul med barn och ungdomar. Var i Kimstad och tränade i mitten av Januari och prickade in en helgmorgon när det kryllade av barn och ungdomar i Kimstadkläder.
  4. Är det bara jag som tröttnat eller har traditionell skidåkning (VC) gått från ljummen till stendöd?
  5. Har inget emot att betala för bra preppade spår när jag själv är iväg och tränar. Sen önskar jag någon form av familjepass där man kan betala en summa för hela familjen, först och främst på semesterorterna. Skiljer det ganska mycket mellan konstsnöspåren i mitt område . Sya SK tar 70kr medan Vreta tar 140kr . Förening vs. bolagsform.
  6. Använde vid något tillfälle rostfri gängstång (i mitt arbete) känslan var att "eggen" var skarpare än vanlig förzinkad.
  7. Man undrar lite hur Majbäck och c/o resonerar kring sitt samarbete med Bolshunov.
  8. Är ju många olika faktorer som gör hur ett lopp utvecklas. Men det är inte lätt för Lager och Ramudden att stå emot ett lag som Ragde. De kör med sina utbrytningsförsök som man både måste ha koll på och dessutom hämta in. Det tar ju naturligtvis kraft . Man får hoppas att L och R kan få in några fler ess till nästa säsong. Känns som Lager har störst uppförsbacke.
  9. Hyvelstål 100 x 30 x 3 mm HSS 6% W (tole.se) Eller så köper man av Thiberg och får lite roliga instafilmer
  10. Tycker helt tvärtom. Är av åsikten att man lika gärna kan ta bort den typen av medaljer . Vem bestämmer vad en prestation i ett lopp är? Loppen bör istället fokusera på andra saker. För många är det en prestation att ens ta sig till Mora.
  11. Ragde 6 topp 10.... Inte lätt för Emil att jobba mot en sån arme. Lager och Ramudden har lite att jobba med till nästa år.
  12. Och Max fick väl gult kort också, var väl på Gunnulfson han med
  13. Skidpropaganda är rätt kul. Fiffigt med grejer som finns i närmsta järnaffär.
  14. Precis, man behöver inte gå upp astidigt. Ingen större trängsel heller .Tror vi brukar åka c:a 1h innan start från hotellet.
  15. Jag kollade lite inför förra året att åka i egen regi, kom fram till att det var ganska magert med vettiga lediga boenden.
×
×
  • Create New...