Jump to content
längdskidor, rullskidor, skidvalla & skidkläder från skistart

Malmehed

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Malmehed's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Conversation Starter

Recent Badges

  1. Har missat att Kästle är "tillbaka", sett bland annat på ski classic att några kör på dessa skidor: https://www.kaestle.com/en/nordic/skis/show/rx10-20-dopo/ Finns ett kall (-5-30) och plusbelag (-10+10). Någon som testat deras stakskida alt skate/klassiska? Av min sökning så hittar jag ingen leverantör i Sverige
  2. Såg att det fanns en registrerad liga på https://fantasy.skiclassics.com/leaguesmed namn "skidforum" med lösenord. Får vem som helst ansöka? Vore kul att köra liga med flera, ifjol var vi bara 3 i den ligan jag var med i. Allt gott !
  3. Tack, har koll där. Var mer om någon inte använder sina och ville bli av med för en slant :)
  4. Hej! Jag söker efter monteringskitet för Staffanstaven. Någon som vill bli av med sitt?
  5. Har själv Leki HRC max som jag är riktigt nöjd med, KV+ Tempesta som reserv och det är skillnad.. Hade ifjol Exel Ultra som tyvärr gick av, tycker den va i klass med Leki. Är det någon som har prövat dessa alternativa stavar? Klubbskidan: https://www.klubbskidan.se/stavar/klubbskidan-pro-light-langdstav Rebell A-12 https://www.racewax.se/skidstavar/rebell-at-12-stavror Longway https://www.skatepro.se/334-36747.htm
  6. Nu är det dags.... sambon fyller 30 iår och jag har börjat spåna på en skidresa utomlands nästa vinter. Tyvärr har jag väldigt lite erfarenhet vart/när/hur gällande skidorter vintertid.. Närmast är en sommarresa till Bad Gastein .. :lol: (som för övrigt var väldigt bra) Tänker att resan är 5-7 dagar. Säsong: Jan-feb? eller är bättre lite senare? Boende: Helst hotell, men öppen för andra förslag. Land: Spelar inte så stor roll, huvudsaken är vacker miljö och fina skidspår. Har tittat på Davos, Val di Fiemme, Seiser Alm som ser otroligt fina ut. Paketresa Marcialonga? Vart har ni varit? Vad var bra? Vart skulle ni inte åka? Vad ska man tänka på? Budget på ca 20k. Då med flyg och boende. Hjälp :lol:
  7. Söker en kompanjon till Exel Ultra 140cm eller längre.
  8. Nu kanske jag kommer kliva på några ömma tår i mitt första inlägg, men mer om ursäkt i förväg då ;) Är ute efter ett par nya skidor och har kollat runt för att mest se om det kommer några kampanjer/utförsäljningar, både via stora köp/sälj-grupper på FB och andra sidor. Vad jag läst mig till så är kontraktskidor väldigt eftertraktade, the best of the best. Jag ser även att flera företag annonserar att de handplockar skidor från fabrik om man beställer innan visst datum. Min fråga till er: Hur vet jag som amatör att jag inte köper grisen i säcken? Hur vet jag att det är par kontraktskidor jag får tag i alt att det är handplockade skidor från fabrik och inte bara att de plockat skidor från deras stora lager de har i affären? Handplockade från fabrik bör ju gå bättre än ett random-par från någon av de större sport-kedjorna i Sverige, eller? B) (Sen såklart kan man lyfta en annan fråga om jag verkligen behöver de bästa skidorna..)
×
×
  • Create New...