Jump to content
längdskidor, rullskidor, skidvalla & skidkläder från skistart

Ny design på Skidforum.se


Skidforum.se

Recommended Posts

Som ni säkert ser har vi nu uppdaterat designen på Skidforum.se! Kommentera gärna i tråden och rapportera alla eventuella buggar.

 

Vi håller för närvarande på utveckla Skidforum med fler och bättre funktioner. Alla nya funktioner kommer presenteras på förstasidan i takt med att de blir klara. Kalendern ska snart vara uppe igen och då fylld med olika sorters skidtävlingar.

 

Köp och Sälj

 

Här kan du både köpa och sälja utrustning, boende, startplatser och allt annat skid- och träningsrelaterat. Forumet ska inte användas till att köpa och sälja saker.

 

Skidklubbar

 

Här listas alla Sveriges skidklubbar som har en fungerande och någorlunda uppdaterad webbplats. Saknar vi någon klubb på vår lista så är det bara att kontakta oss så lägger upp den inom kort.

 

Ny kategori i forumet

 

Elitskidåkning

 

Har du problem att logga in?

 

1. Står det att du har angett fel lösenord när du försöker logga in?

Ja då har du troligtvis också gjort det. Om du har glömt ditt egenvalda lösenord kan du använda funktionen glömt lösenord. Ett nytt lösenord kommer då skickas till din mail. Det är viktigt att alla bokstäver är rätt, både i ditt användarnamn och lösenord. Du måste också vara noggrann med att små och stora bokstäver blir rätt.

 

2. Fick du inget mail när du registrerade dig?

Det finns alltid en risk att din mailklient sorterar bort mailet som spam.

 

3. Skickas du tillbaka till förstasidan när du försöker logga in?

Ett fåtal personer med Internet Explorer 6/7 upplevde detta problem sen vi bytte webbhotell. Det åtgärdas enkelt genom att du radera din/dina kakor. (cookies)

 

Kontakta oss om problemen kvarstår.

Link to comment
Share on other sites

Användarlistan är konstigt sorterad. Först sorterad från A-Ö, sen a-ö. Vore bättre att strunta i gemener/versaler i sorteringen.

 

På sikt vore det bättre att styra http://www.skidforum.se till http://www.skidforum.se/forum.php dvs, startsidan för forumdelen. Det är ju där man hittar alla aktuella diskusioner.

 

Kan det även vara så att klockan går fel en timme ? Nu är klockan 08:56. Får se vad inlägget får för tid..

Link to comment
Share on other sites

Fint jobbat!

 

En liten detalj jag lagt märke till redan innan den nya designen är att klickar man på ett användarnamn och sedan "Visa alla inlägg" så får man en lista av trådar där användaren skrivit och vill man hitta inläggen måste man gå igenom alla inlägg i respektive tråd. Då vore ju bättre om man istället får en lista över gjorda inlägg.

 

Tillägg: Klockan stämmer bra med svensk tid just nu i alla fall.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...