skogsvakt Posted June 2, 2018 Report Share Posted June 2, 2018 :lol: Du Skogsvakt måste väl vara en stark kandidat för att tilldelas skidforums humorpris för träffsäkra och oväntade inlägg i olika sammanhang. Min kommentar: Jag tror Pers(s)onligen inte att Volevodin och TP stod främst i denna kö (de vill väl mest lägga ner de mest besökta trådarna om komplement till grillande korvar i Nässjö) :rolleyes:När folkets professor åker rullskidor runt kvarteret får nog ses som det största bidraget till humor inom skidsfären :) Det är hysteriskt roligt faktiskt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Hammer Posted June 2, 2018 Report Share Posted June 2, 2018 Jag har också sett professorns rullskidfilmer med stor behållning och jag tycker att han borde ha belönats på Guldtuben-galan. Finns det någon sportkategori förresten? Jag började titta men orkade bara se 3 kategorier och det var samma människor som var nominerade i alla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volevodin Posted June 2, 2018 Report Share Posted June 2, 2018 :lol: Du Skogsvakt måste väl vara en stark kandidat för att tilldelas skidforums humorpris för träffsäkra och oväntade inlägg i olika sammanhang. Min kommentar: Jag tror Pers(s)onligen inte att Volevodin och TP stod främst i denna kö (de vill väl mest lägga ner de mest besökta trådarna om komplement till grillande korvar i Nässjö) :rolleyes: Detta inlägg gäller inte längre ! En tråd som dog ut 2012 och där huvudpersonen inte längre deltar i diskussionen tillför ju inte ämnet något. Men visst kan vi fortsätta med den som "skojtråd" och ta det seriösa i de andra trådarna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skogsvakt Posted June 2, 2018 Report Share Posted June 2, 2018 En tråd som dog ut 2012 och där huvudpersonen inte längre deltar i diskussionen tillför ju inte ämnet något. Men visst kan vi fortsätta med den som "skojtråd" och ta det seriösa i de andra trådarna.Jag tror du har missuppfattat hela grejen med forum och dess trådar. Du får nog släppa tanken på att kunna styra dess innehåll eller bestämma när den ska stängas eller förfalla i glömska. Jag skriver vad jag vill i vilka trådar jag vill och du startar vilka trådar du vill (vilket du måste ha nåt slags rekord i) Gott så och alla nöjda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volevodin Posted June 2, 2018 Report Share Posted June 2, 2018 Jag tror du har missuppfattat hela grejen med forum och dess trådar. Du får nog släppa tanken på att kunna styra dess innehåll eller bestämma när den ska stängas eller förfalla i glömska. Jag skriver vad jag vill i vilka trådar jag vill och du startar vilka trådar du vill (vilket du måste ha nåt slags rekord i)Gott så och alla nöjda.Skogsvakt: Nu skall vi inte bli ovänner på detta fina forum, som jag har så mycket utbyte av. Efter att ha tänkt efter lite, så kan jag förstå din reaktion, när du fått mycket cred för dina inlägg och jag föreslår att tråden skall stängas. Får be om ursäkt för det och hoppas därmed vi kan fortsätta i samma trevliga anda som hittills. :) Lars-Erik: Jag tog faktiskt lite illa vid mig att du kopplade ihop mig med TP i "korvskämtet". då jag hållit mig neutral i de få inlägg jag gjort i tråden tills den dog ut 2012. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxberg Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 Man kanske kan starta en korvfabrik och marknadsföra en hel serie skidkorvar. En lång mjuk grillkorv - ”gunde”. En mustig rackare som man får hår på bröstet av - ”wassbergarn”, en liten ettrig chorizo - ”grillpölder”, och en korv som är spetsad med lite av varje - ”muehlegg-wurst”. Kanske kan man också ha med en riktigt elak fårkorv i serien som vi kunde kalla för ”Professorn” med en lååång sur eftersmak.. Jag kandiderar härmed till guldtuben eller vad den hette. Vad är förstapriset? Korv? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Hammer Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 Om du ska uppkalla en grillkorv efter Gunde så ska den vara grillad med en Migatronic 185MXE. http://www.forumbilder.se/H7512/img-1112.jpg Sök "gunde svetsar" på tuben om ni vill se detta mästerverk. Oklart om Gunde någonsin varit nominerad i Guldtuben för sina svetsningsfilmer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HJN Posted June 4, 2018 Report Share Posted June 4, 2018 muehlegg-wurst var klockren, men fårkorven känner jag inte igen innehållet på Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knappen Posted June 4, 2018 Report Share Posted June 4, 2018 Snarare getkorv? Tänker på Astrid Lindgrens uttryck om ”envis som en gammal get”. Visst måste det till en hel del pannben om man ska rulla ett VL runt ett kvarter?Men sagt med hjärta (fårkorven lät inte riktigt bra) eftersom L-E står för mycket bra här på forumet låt vara delvis ”insnöad” på stålsickling. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lars-Erik Posted June 5, 2018 Report Share Posted June 5, 2018 Till Volevodin: FÖRLÅT, jag menade verkligen inte att såra dig med detta skämt. Men i efterhand kan jag förstå dig, att sammankopplas med TP är för grovt skämt om det uppfattas som du gjort (även om det inte var min mening)Till Oxberg: FÖRLÅT, även om jag i ditt fall inte riktigt förstår vad jag sårat dig med. Ditt inlägg här och flera tidigare med likartad andemening gör att jag faktiskt är rädd för dig. Jag föreslår att du ringer mig (070 3742482) så vi får reda ut dessa som jag tror missförstånd. Jag är då övertygad om att vi kan reda ut detta i bästa samförstånd.Till HJN: Tusen tack för stöd som jag verkligen behövde just nu.Till Knappen: Tusen tack för stöd som jag verkligen uppskattar. Och kul att du gillar filmen när jag åker ett Vasalop på rullskidor runt kvarteret. Men du kanske har missat att jag året därpå åkte ett Nordeskiöldslopp runt kvarteret (770 varv) och som länge funnits på Nordenskiöldsloppets hemsida: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxberg Posted June 5, 2018 Report Share Posted June 5, 2018 Jag ber om ursäkt för korvskämtet. Speciellt om det uppfattats som smaklöst eller magstarkt som korv inte ska vara. Nej nu får det vara slut på korvskämt. F’låt igen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Hammer Posted June 5, 2018 Report Share Posted June 5, 2018 Jag ville bara dela en bild på Tony P och tipsa om möjligheten att se hans startbackeryck från 1988. Såg då att det redan fanns en tråd om honom så inget behov att starta någon ny. Att den från början handlade om plåtbitar reflekterade jag inte ens över. Angående nordenskiöldsfilmen så undrar jag fortfarande när vi ska få se de sista 2 milen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lars-Erik Posted June 5, 2018 Report Share Posted June 5, 2018 Jag ville bara dela en bild på Tony P och tipsa om möjligheten att se hans startbackeryck från 1988. Såg då att det redan fanns en tråd om honom så inget behov att starta någon ny. Att den från början handlade om plåtbitar reflekterade jag inte ens över. Angående nordenskiöldsfilmen så undrar jag fortfarande när vi ska få se de sista 2 milen.God observation McHammer. I det läge jag åkte hade enda Nordenskiöldsloppet som åkts varit 18 mil så mina coacher övertygade mig om att jag överträffade detta med råge så dumt nog accepterade jag detta. MEN årets lopp visade ju på 22 mil så GIVETVIS borde jag ju åkt ytterligare två mil. Så McHammer, du har rätt: mina 20 mil runt kvarteret var nog inte så mycket att skryta med efter ÅRETS lopp. Men före det kanske var lite OK ändå, eller ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Hammer Posted June 6, 2018 Report Share Posted June 6, 2018 Eftersom mitt eget distansrekord på rullisar bara är 82 km så får jag säga att det är ganska ok. Trots att du har haft längre tid på dej att träna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volevodin Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 Till Volevodin: FÖRLÅT, jag menade verkligen inte att såra dig med detta skämt. Men i efterhand kan jag förstå dig, att sammankopplas med TP är för grovt skämt om det uppfattas som du gjort (även om det inte var min mening) Tack, det var skönt att höra att vi är lika goda vänner som förut. :)Det är inte så att jag inte tål skämt, men just i den här tråden blev det som jag valt sida i debatten mellan främst mellan Boletus och TP och jag kommer faktiskt inte ihåg vem som "vann" matchen. Sen var ju TP fullt kapabel att föra sin egen talan även om han hade en tuff motståndare i Boletus.Personligen har jag inget emot TP och hans medarbetare i affären, tycker de är måna om att vi kunder skall få bra grejor som fungerar utifrån våra förutsättningar och Tony Pölder har gått i bräschen för fria skidhandlare och har på senare år fått flera efterföljare. Jag har ingen uppfattning om hur hans inställning till stålsickling är idag, men på den tiden tror jag att risken att inte få valuta för sina investeringar i affären pga en "plåtbit" påverkade hans inställning. ps. nån som ätit "hotboxgrillad chorizo med Cera-mos" :wacko: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lars-Erik Posted June 9, 2018 Report Share Posted June 9, 2018 Tack, det var skönt att höra att vi är lika goda vänner som förut. :)Det är inte så att jag inte tål skämt, men just i den här tråden blev det som jag valt sida i debatten mellan främst mellan Boletus och TP och jag kommer faktiskt inte ihåg vem som "vann" matchen. Sen var ju TP fullt kapabel att föra sin egen talan även om han hade en tuff motståndare i Boletus.Personligen har jag inget emot TP och hans medarbetare i affären, tycker de är måna om att vi kunder skall få bra grejor som fungerar utifrån våra förutsättningar och Tony Pölder har gått i bräschen för fria skidhandlare och har på senare år fått flera efterföljare. Jag har ingen uppfattning om hur hans inställning till stålsickling är idag, men på den tiden tror jag att risken att inte få valuta för sina investeringar i affären pga en "plåtbit" påverkade hans inställning. ps. nån som ätit "hotboxgrillad chorizo med Cera-mos" :wacko: Volevodin, Självklart är vi alltid vänner och det var just därför jag i min enfald trodde man kunde skoja med dig lite. Men i efterhand förstår jag att det var lite för grovt att (som du uppfattade) på nägot sätt sammankoppla dig med TP (även om det denna gång bara var att förmodligen INTE stå i samma korvkö). Att vi sen har helt olika åsikt om det här med stålsickling för oss motionärer är en annan sak . Jag är fortfarande imponerad över alla argument, du fortfarande kommer på emot stålsickling (inklusive de senaste att även vi motionärer skulle ha anledning att bry oss om de absolut senaste finesserna inom stålsicklingsbranchen elit och landslag etc. använderng). Enligt MIG gäller fortfarande för oss motionärer att det räcker gott med att som tidigare då och då uppfräsca sicklingen med ett par drag och genomföra ordentlig borstning för att ha väl så bra skidor som andra motionärer på Vasaloppet/träning etc. Men denna oenighet förändrar GIVETVIS inte vår genuina vänskap, tvärtom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.