Jump to content
längdskidor, rullskidor, skidvalla & skidkläder från skistart

sixtenjernbergmemorial


Recommended Posts

Anmäld. Banan ser ju fantastisk ut. Gäller att passa på att kolla utsikten när man är på Sillersberget innan det bär av utför. Jag har inte åkt där sedan jag var så liten att man aldrig lämnade stadion så jag törs inte säga för mycket, men jag vet ju hur dalsidorna ser ut uppöver där. Det lär bli ett bra test av kroppen. Stigningen blir ju ganska precis 200 hm upp till högsta, varav säkert 150-175hm på mindre än 3 km. Och så gör man om det en gång till.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Skickade en fråga för en vecka sedan eller två. Fick svar att de hade haft svårt att få ut bekräftelserna. Ungefär 100 anmälda då men de räknade med ett stort tillflöde fram till loppet. Stämmer väl rätt bra med de andra loppen, åtminstone i södra Sverige där det inte blir så många anmälda förrän strax före anmälningsstoppet och så en hel del efteranmälda.

Link to comment
Share on other sites

Hoppas väderprognosen från YR.no är klockren. Det diffar rätt bra om man tittar på transtrand, sälen och tandö men det borde ju vara tandö man ska gå på. Har hört att YR ska vara bäst i fjällen... I sådana fall ska det vara -10 vid starten och -5 under eftermiddagen. Själv kör jag med BWlf i botten och mixar sedan SkiGos gröna och blå. Värmer in VG35 i botten på fästet och kör sedan på VR40 (ev lite VR45).

Vet inte hur många startande det är (minst 100 dock) men ju färre desto större chans att vinna det fina bordet som de lottar ut. Det ska jag ha på skidstugans altan :D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...