Jump to content
längdskidor, rullskidor, skidvalla & skidkläder från skistart

SM i Kalix?


Madbomber

Recommended Posts

Men varför? Känns feltänkt, om förbundet vill att SM ska ha nån status bör man väl göra det till ett stort event istället för "jaha, vi måste väl ha ett SM, fast egentligen satsar vi mer på att låta eliten åka internationellt, och skiktet under på lokala tourer ... "

Link to comment
Share on other sites

Det är ju det med det internatinella och statusen på tävlingarna.  Att mitt i säsong toppa en tävlingssvecka med en slitig 5- eller 3-mil är inte precis ultimat uppladdning så stjärnfallet lär bli stort under veckan totalt. Och ska man ha en komplett vecka på våren, när det internationlla lagt sig, så kommer ju alla SM att gå i Norr- eller Västerbotten. Med den så kallade SM-veckan så är det ju ändå många evenemang på den ort som arrangerar så publiken där lär inte känna att det är för lite. Jag tycker det är ett bra upplägg. Höjd status framför allt på första delen samt mer SM till fler delar av folket :)

Link to comment
Share on other sites

Så här med SM del 1 och 2, har det ju varit i många år. Inget nytt i år alltså. Var underbart väder här i Kalix i går, strålande sol, mycket publik. Idag på Teamsprinten var det nästan skånsk väder när det snöar år sidan istället för ner. Men fina tävlingar var det ändå. Imorgon måndag är det juniorcup och på tisdag avslutas det med seniorcupen. Sen far vi hem till rullskidsäsongen.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...