Jump to content
längdskidor, rullskidor, skidvalla & skidkläder från skistart

glimmen4

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

glimmen4's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Finns med på listan Jag hinner inte riktigt med den träning som krävs just nu. Om två, kanske tre år, då blir det av
  2. På morgonens löppass började jag fundera på någon kul utmaning till nästa år då jag fyller 40. Kom då att tänka på en reklamfilm gällande ett multisportlopp som innehöll rullskidor, löpning, simning, cykel och kanske något mer, som jag såg för ett tag sedan. När jag nu letar runt så hittar jag inget som passar in. Har jag bara fått solsting eller är det någon som vet vilket lopp det kan vara? Kändes som att det var lite utmanande distanser! MVH Emil
  3. Jag bröt handleden för några år sedan, dock inga skruvar. För två säsonger sedan fick jag väldigt ont i handleden efter ett stavbyte. Efter en massa pest och pina kom jag fram till att jag hade satt stavremmen för tight inpå handtaget. Varje gång jag stakade och lade kroppstyngd på stavarna, ”kramades” handen ihop och jag fick ont där jag tidigare haft ett brott. När jag släppte ut remmen en cm släppte det nästan direkt. Tveksamt att det är det som drabbat dig, men det hjälper kanske någon annan!
  4. Tack för bra input! Ska testa mig fram lite nu under april. Blir troligtvis mellanhårt tempo till jobbet och intervall hem. Bra idé med dubbla ombyten och löpning! Mitt andra kontor ligger 4 mil bort. Tidigare säsonger har jag kört ett långpass dit i veckan, sedan buss hem. Om jag lyckas bibehålla det så har jag mycket av rullskideträningen gjord redan innan helgen! Frun kommer bli jätteglad :)
  5. Får skylla på lång frånvaro från forumet och lathet i att läsa: Kör man testet på läge 9?
  6. Hej! Någon som har erfarenhet av att pendla med rullskidor? Jag har fått ändrade förutsättningar på jobbet vilket gör att jag kan sitta på ett lokalt kontor tre dagar i veckan. Det är sju kilometer (27 minuter, dörr till dörr vid lugn åkning med treor) enkel resa och färdvägen är en fantastiskt fin cykelväg. Jag har små barn och mycket aktiviteter med dem på kvällarna, så jag försöker effektivisera min träning för att passa livet. Planen är att köra rullskidor till jobbet onsdagar och fredagar. På fredagarna har jag möjlighet att köra en omväg som är ca. 2 mil, efter jobbet. Hur skulle ni lägga upp det? Jag kör mest med treor, men har även tvåor som jag ofta använder på långpassen. Jag är van åkare. Funkar det att dela upp det med kortare intervaller på vägen dit och hem eller ska man bara hålla sig till intervaller på ena hållet? Kan det fungera med att köra intervaller till jobbet på fredag morgon och sedan ett fartpass på två mil hem? Kanske skulle skaffa fyror? Har ni några tips och idéer?
×
×
  • Create New...