Jump to content
längdskidor, rullskidor, skidvalla & skidkläder från skistart

Sommarskidåkning


OJ

Recommended Posts

Samma frågeställning brukar dyka upp varje år vid denna tidpunkten, så sök i forumet och du kommer hitta flera trådar :)

 

Jag har varit i Sognefjell och kan varmt rekomendera stället. Nu hade vi brutal tur med vädret och fick 4-5 dagar med strålande sol. Min profilbild är därifrån! Säg att man får en vecka med dimma och duggregn så är det så klart inte lika roligt. Det varierer också rätt bra mellan åren vad gäller snötillgång. Vi var där i början på juli och det får nog anses som sista möjliga veckan. Mitten-slutet av juni är nog säkrare ur snösynpunkt. Är ju rätt skönt om man kan åka direkt från pensionatet och slippa åka iväg med bilen.

Det är ett enkelt men schysst boende och fullpension med bra mat. Man kan med andra ord träna och softa och äta. Rätt "nice" om du frågar mig :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...
Kan inte riktigt släppa det här med sommarskidåkning och tidig vinter på snö för att bota ångesten över årets snöbrist. Hörde att något varit på snö i Lillehammer redan i oktober, kommer snön vanligtvis så tidigt där? Sen till sommarskidåkning, Ramsau verkar ju vara stället om man vill åka i aug/sept. Finns det mängder med ställen att bo på, ngn som har några favorittips?
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 3 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...