Jump to content
längdskidor, rullskidor, skidvalla & skidkläder från skistart

Keysor

Members
  • Posts

    74
  • Joined

  • Last visited

Keysor's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Conversation Starter

Recent Badges

  1. Vilket år hade Ernst startnummer 1? Inte 1923 iaf då han hade 10.
  2. Både Sven Utterström och Sven "Lima" Hansson var 23 år fyllda när de segrade 1925 och 1936.
  3. Ja optimismen är inte inte något fel på hos Malungsborna iallafall. Frågan är ifall det är relevans eller bara önsketänkande. Har åkt 45 km i många herrans år men tog motionsklassen (21 km) ifjol och kan tänka mig göra det återigen ifall det vill sig väl, men anmälan dröjer nog till tävlingsdagen i sådana fall.
  4. Texten nedan är tagen från hans instagram den 30 januari 2019. "Ibland blir det inte som man tänkt! Tanken var ju att utvecklas & vässa mig ytterligare och inte avsluta på detta sättet.. Men beslutet känns rätt även om jag gärna hade givit ffa Vasaloppet ett par försök till. Men kropp & huvud säger ifrån och det är hög tid att lyssna. Vissa dagar som idrottare kommer jag sent att glömma. Vasaloppet 2017 var en sådan dag. Och även om det inte blev någon seger så var känslan i kroppen något alldeles extra som kommer vara svår att återskapa. Stort tack för alla hälsningar! Och tack till alla er som stöttat mig genom åren, ni vet vilka ni är."
  5. Likaså Stanislav Řezáč gjorde det då. Snabbaste segrartiden sedan stakningen tog över är väl 3:50:48 från 2013 när Jørgen Aukland var snabbast.
  6. Hoppsan, råkade få tillbaka halva startavgiften nu. Det tog bara två månader men bättre sent än aldrig då antar jag.
  7. Låter märkligt när loppet ingår i Bjørn Dæhlie Ski Challenge.
  8. Jaha, detta var ju inte någon höjdare. 20 mil i bil för att ta del av beslutet och sedan 20 mil hem igen. Hade det verkligen inte gått att skjuta fram starten någon timme eller alternativt kanske fått beskedet lite tidigare än 1 ½ innan. Det är väl ingen raketforskning direkt att bevaka hur vädret kommer arta sig närmaste dygnet. Lite kuriosa: Vasaloppet 1987 genomfördes med -30 grader i starten och -40 uppmättes i Tennäng :rolleyes:
  9. Satan vad skönt att slippa varvbana. Nu är det bara att hoppas på att det inte blir alltför kallt! :unsure:
  10. Ska ta och anmäla mig nu rätt så snart. Hoppas givetvis på ordinarie bansträckning. Har lite dålig koll på området kring Hemus och sådär så hur många varv kan det eventuellt bli tal på isåfall?
  11. Tackar samtliga för en mycket trevlig dag. Perfekt ordnat med allt! Snygga bilder oxå! Nästa sommar? Ska vi inte satsa på en till gång innan snön kommer? En hösttur innan löven kommer allt för mycket vore trevligt!
  12. Som Hagforsbo är väl detta ett måste för en annan. Vet inte att jag har något annat planerat så jag borde kunna hänga med.
  13. Oskar Svärd och Team Coop/Exspirit går skilda vägar. Nu kan vi definitivt vänta oss ett stornamn bli presenterat 18 juni.
×
×
  • Create New...