Jump to content
längdskidor, rullskidor, skidvalla & skidkläder från skistart

Thorax Trainer Elite Air (Proffesionell stakmaskin)


Recommended Posts

Hej,

Jag säljer en Thorax Trainer Elite Air Dyno. Den har några år på nacken och är fin och fungerar kanon. Kan behöva smörjas upp. Mycket lätt konstruktion i aluminium. IMG_0659.jpeg.ff27b917aeb23a06e1ae4ad3943240f7.jpeg

Bilder kan skickas vid intresse!
Bild i annons och beskrivning är tagen från:

 https://www.helsebixen.dk/shop/thoraxtrainer-elite-air.html

Nypris: 35.999kr
Säljes för 20.000kr

Modellen går inte att få tag på längre då den är utsåld.

Första kontakt sker här via DM. 
Hälsningar Christian 

Träning på Thoraxtrainer ger hög förbränning, bättre styrka och koordination. Du kan räkna med hård träning som snabbt får upp pulsen. Förutom att utföra de traditionella skidövningarna kan du även använda Thoraxtrainer för en lång rad övningar som stärker ben, armar och överkropp. 

ThoraxTrainer är en skidmaskin (skidergometer) som lyckas simulera längdskidåkning och den enda som kan överföra rörelsen och känslan av att stå i snön. ThoraxTrainer används även av sjukgymnaster för rehabilitering av till exempel patienter som opererats i knä och rygg. Och funktionshindrade – särskilt rullstolsburna och blinda – har fått unika möjligheter att träna på lika villkor som icke-handikappade. 

Elitdator passar Thorax Trainer - magnet och luft Dator visar: Tid Hastighet Distans Totalt avstånd Genomsnittlig km/h Watt/kg Datorn levereras med ett antal vanliga och mer avancerade intervallprogram. Individuell programmering av egna intervaller, med tid eller distans och tempofunktion. Du kan t.ex. Ange dina egna 1000m-tider och tävla mot dig själv. Grafisk visning av träningsframsteg. 

Thorax Trainer kan kalibreras (motståndskoefficient), vilket ger ett enhetligt motstånd för korrekt jämförelse av tider. Trådlös anslutning till 20 andra Thorax Trainers, för samåkning och tävling. Kan kopplas till en stor skärm. Kräver köp av ytterligare programvara - Thorax Trainer Virtual Racer-program. Avancerad programvara, ThoraxTrainer Analyzer, för PC kan också köpas för träningsanalys i realtid. Programmet kan köras online, under träning och med ett SD-kort kan träning lagras och analyseras efter träningspassets slut.

Link to comment
Share on other sites

  • Christian Eriksson changed the title to Thorax Trainer Elite Air (Proffesionell stakmaskin)
  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...