Jump to content
längdskidor, rullskidor, skidvalla & skidkläder från skistart

Vem blir först att spåra i Sthlmsområdet?


Mac

Recommended Posts

Var ute en sväng med "pistmaskinen" på Essinge IP idag, d.v.s. jag drog dottern i pulka. Tror att om man var några stycken som gick en sväng med sopkvastar på konstgräset så skulle det nog gå att få ihop en vettig slinga.

 

Ska testa att åka lite sent ikväll alt tidig morgon.

 

Fast konstgräs med bara lite snö suger rätt ordentligt. Tycker att det vore förbjudet att lägga sånt på bollplaner. Det borde vara "Neveplast" eller "Everslide" istället!

Link to comment
Share on other sites

Nacka golfbana har en halvmil med utmärkta spår - använd fulskidor dock :)

Hoppas på nya spår av vår glada spårpatrull efter stormen. Dax att ladda pannlamporna inför veckan som kommer. Jag hann tyvärr aldrig ut idag...

 

http://www.nvskidor.se/artikel/165/

 

Saxat från vårt eget forum...

"O-Per 2008-11-23 16:36

Mattias- Gick rullskidorna bra i snöslasket?

Kan annars meddela från söndagsträningen att bl.a. jag, Sture/filtret och Pro-skitmannen åkte ett par rundor på golfbanan. Gick riktigt skapligt förutom att mina gamla råttfälleslitskidor skar ihop totalt halvägs efter viss närkontakt med underlaget så f.o.m nu är mina gamla Fischer SRC nya "slitskidor". Märkte dock att det inte blev lika hård träning med dessa. Motsvarar ungefär ett par proskit med 2:ans hjul i stället för ett par Everest med stenhårt åtdragna navmuttrar.

Vi tackar våra förträffliga spårdragare och ser med förväntan fram emot nya spårrapporter då den annalkande stormen lär fylla igen de nu uppkörda och upptrampade. "

Link to comment
Share on other sites

jag såg att dom åkte på golfbanan vid åkersberga idag. Österåke gk heter den nog.

Sollentuna golfbana brukar ju vara helt ok bara det kommer 15cm, Fast så som det blåser just nu så är det frågan om snön kommer att ligga kvar på det öppna området..... Återstår ju att se i morgon kväll. Har ju förmånen att bo så man kan åka skidor till spåret. (har dock ej varit ute än) Så man får väl sticka ut en sväng imorgonkväll med p-lampa.

Link to comment
Share on other sites

Spårinfo Sollentuna kommun: 08-96 58 79. Jag drar till Ursvik eller Enebyberg ikväll!

Ambitionsnivån skiljer sig tydligen åt en aning, såhär står det på lidas hemsida: "Skidspår

Vi gör ingenting åt den snö (ca 4-5 cm i skogen) som nu kommer pga avsaknad av tjäle och den väderprognos som ger plusgrader redan på onsdag. Från mitten av december är vi beredda att preparera spår."

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...