Jump to content
längdskidor, rullskidor, skidvalla & skidkläder från skistart

Vad tycks om alla nya skidteam?


sverker

Recommended Posts

Det är nog en ofrånkomlig utveckling eftersom det är det enda sättet att ragga nödvändigt kapital. Förmodligen kommer vi att få se samma konflikter mellan dessa team och landslaget som vi ser mellan hockey- och fotbollsklubbar och spelarnas respektive landslag.

 

F.ö. har ju team mekonomen fått sig ett rejält avbräck i dagarna, sedan Fredriksson d.ä. trillat omkull.

 

Vad gäller hemsidorna så tycker jag att New Sweden ska ta sig ett ordentligt snack med sin uppenbart historiskt intresserade webbmaster.

Link to comment
Share on other sites

Cykelteam? Problemet för cyklister är att det i princip inte finns någon spons alls över B-spons, om man inte är topp elit. Det är ju inte ovanligt att skidåkare redan på juniornivå har A spons. Skidåkare går alltså från individ spons till teamspons vilket säkert är bra, cykelsponsen lyser med sin frånvaro, med något ensataka undantag i Sverige. Kanske inte det tråden handlade om....En stor skillnad är ju se'n tävlingsmomentet där det i cykling i princip inte går att vinna ( i linje och GP) om man inte kör i hop med ett gäng "team", den teamvinsten finns ju inte lika uppenbart i skidor även om den finns till viss del. Funkade väl inte klockrent för emil oc i VL.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...