Jump to content
längdskidor, rullskidor, skidvalla & skidkläder från skistart

Waxbook


Jan_H

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Hej på er alla,

Jag jobbar med att utveckla Waxbook som Jan tipsar om ovan och hoppas naturligtvis att det kan vara någonting för alla längdåkare med ett intresse för skidvallning. Tjänsten fungerar i korthet som en avancerad informationsbehållare med fakta om vallor och vallningar. All information är sökbar och kan redigeras av användarna av tjänsten. Idén är helt enkelt att kollektivt samla så mycket information som möjligt om såväl vallor som vallningar och göra denna sökbar på ett effektivt sätt. Tjänsten är helt gratis och vi hoppas att den skall fungera som ett komplement till exempelvis skidforum. Så, testa gärna tjänsten och tveka inte att komma med idéer om ni tycker att någonting saknas och/eller borde vidareutvecklas.

 

/Henrik

Link to comment
Share on other sites

Ja, varför inte ? Tycker det verkar lovande.

 

Men som för så många sajter så krävs det att den skall vara levande för att vara attraktiv. Levande blir den om man kan knyta lite folk till den som förser den med ny intressant information kontinueligt. Tex skidåkare härifrån men lansera gärna även mot klubbar etc. Får man upp en volym så blir resultatet bättre.

 

Vad vore facebook om ingen skrev nått ? Vad vore detta forum utan alla intressanta inlägg ? :)

 

Lycka till !

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Hej igen!

Ber om ursäkt för mitt sena svar. Tack för feedback, det är alltid bra! Du har helt rätt i att tjänsten måste leva och uppdateras kontinuerligt. Vi jobbar i skrivande stund med att utveckla en vallaguide och att uppdatera och förbättra funktionalitet i tjänsten (framförallt relaterat till när man lägger till en vallning). Tjänsten är dock primärt tänkt att ersätta/komplettera de manuella anteckningar kring vallningar som man ofta gör i samband med vallatester och vallning vid tävling/träning. På det sättet är det redan ett antal användare som använder Waxbook för sitt eget personliga bruk (dvs. de behåller informationen privat). Detta är ett alternativ i tjänsten i och med att klubbar exempelvis ibland inte vill dela med sig av sina erfarenheter om vallningar till allmänheten. Dock ser vi gärna att fler deltar och publicerar vallningar publikt. En annan poäng med tjänsten är att bygga upp fakta och erfarenheter gällande vallor, och där hoppas vi på ett ökat deltagande.

 

Ett utskick kommer även att gå ut under slutet av november till samtliga skidklubbar i Sverige för att i möjligaste mån få vallaintresserade att se tjänsten som en resurs.

 

Men som sagt, tack för tipsen, vi jobbar vidare.

 

Mvh,

Henrik

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...