Jump to content
längdskidor, rullskidor, skidvalla & skidkläder från skistart

Rullskidor runt Skövde


Banyan

Recommended Posts

Jag fick hem mina första rullskidor förra veckan. Otroligt roligt att åka=) Men jobbigt! Har inte stått på skidor sen tidiga tonåren.

Jag har inte åkt något i Skövde, bara här i Borgunda. Men nog borde det gå bra att åka på alla dom cykelbanor som finns i stan? Om dom nu är sopade. Mellan P4 Miloverkstaden till Volvo går väl en ny fin cykelväg?

Lycka till! Kämpa på!

/Niklas

Link to comment
Share on other sites

Jodå cykelbanorna borde ju fungera men de är inte sopade än. Jag själv brukar åka mellan säter förbi övertorp och bort till backen innan timmersdala.

Funkar fint att åka på men blir lite enformigt med samma sträcka jämt.

Link to comment
Share on other sites

Saxat från http://www.ifkskovde-skidklubb.com/;

 

"Vid vår gemensamma träning på söndagar träffas vi på Heden vid restaurang Trumslagaren i Skövde. Där har slingan mätts upp med mäthjul och mäter hela 4km om man vänder ända uppe vid grinden till det så kallade "Sandfältet". Dessutom har en extra slinga runt P4 kasernområde mätts upp och åker man denna blir det ytterligare 1,5km. Klicka på länken nedan så finner ni en skiss över slingan."

 

http://www4.idrottonline.se/ImageVault/Images/conversionFormatType_WebSafe/width_2000/id_166405/ImageVaultHandler.aspx

 

 

Nu bor inte jag i Skövde så jag har ingen aning om denna bana är tillgänglig för privatpersoner utanför klubben men är den det så kanske den fungerar fint då.

 

Mvh

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...